resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 1061
    bu sezon defansif anlamda süper bir orta sahamız var. gomis de işin savunma kısmını santrafor için harika hallediyor. çok koşan ve hem hücum bölgesini hem savunma bölgesini hem nicelik hem de nitelik olarak destekleyen/arttıran oyuncularımız var.

    özetle anlatmak istediğim şu; pozisyon verdiğimizde az adamla yakalanma sebebiyle vermiyoruz. bu sezon verdiğimiz pozisyonlara, yediğimiz gollere bakın; normalde büyük takımlar gol yediğinde genel olarak savunmada eksik yakalanarak/yakalandığında gol yer. biz sayıca çok fazla olmayı başarıyoruz ona rağmen her maçta gol yiyoruz her maçta bu orta saha ve forvet'in hak ettiğinden çok daha fazla pozisyon veriyoruz. işte bunun sebebi stoperlerimizin(özellikle serdar ve ahmet'in) kötü pozisyon alması. geçen sezon da sebep aynı sebepti ve daha beterdi. gerek son yıllarda yediğimiz gollere bakın gerekse bu sezonki maç özetlerini izleyin. göreceksiniz ki çoğu zaman semih - ahmet ikilisinden biri kötü pozisyon alıyor ve rakip 1-2 kişi, biz 5-6 kişi olmamıza rağmen rakip %100'lük pozisyona giriyor.

    bunları neden anlatıyorum? koray'ın oyun aklı çok yüksek. biz savunmada gerekli adam sayısına ulaştığımızda iyi pozisyon alarak serdar ve ahmet'in yaptığından çok daha az pozisyon hatası yapacak.

    ayrıca ahmet çalık'la yaşıttır. serdar aziz'den 3 yaş küçüktür. ahmet çalık'a daha genç, öğrenir abisi muamelesi yapıp da koray'dan bir şey olmaz tribine girenlerle direkt muhattap olmuyorum. potansiyeli de ahmet'le serdar'ın toplamından fazladır.

    bu konuda çok iddialıyım, mustafa denizlili sezonda bile birçok maçta tribündeydim. koray'ı ayrı bir dikkatle izledim. özellikle lazio, trabzonspor maçlarının olduğu dönemde müthiş oynadı. evet sonrasında ağır bir sakatlık yaşadı onun da etkisi oldu ama bu çocuk kesinlikle takımdaki gruplaşmalardan uzak olduğu için bir türlü şans bulamadı. düşünün yıllarca üst üste hedefsiz kalıyoruz yine de bu çocuğa genç olmasına rağmen şans verilmiyor. hangi büyük avrupa takımında olur bu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın