• 2502
    gece mls programı yoğun oynamak isteyenler olur diye birkaç maç önereceğim.

    columbus-los angeles galaxy : galaxy'de teknik direktör değişlikliği ve dos santos hamlesi şu an için pek işe yaramamış gözüküyor. takım "forvet yok" diye bağırıyor. batı konferasında iyice alt sıralara kadar düştüler. play-off oynamaları artık bayağı bir zor. hafta içi de takımın önemli oyuncularından van damme'ı sattılar. columbus evinde gayet iyi bir takım. higuain'in sakatlığı halen devam ediyor. takımın gol yükünü şimdilik meram ve kamara çekiyor. pedro santos gibi iyi takviye yaptılar. ben iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. "gol var" tercihi bu maç için gayet uygun.

    dc united - atlanta utd : dc kötü gidişine geçen hafta colorado deplasmanında dur dedi fakat atılan gol tamamen colorado'nun bireysel hatasından geldi. atlanta tam kadro geliyor washington'a. 3 veya 4 maçları eksik diğer takımlara göre play-off'a kapak atmaları için bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum. atlanta galibiyetini öneriyorum.

    dallas - houston : texas derbisi. iki takımın ileri ucunda da kaliteli ayaklar var. gollü bir maç bekliyorum. üst bu maç için tercihim.

    toronto - philadelphia : toronto milli takımdan dönen oyuncuları ve sakatların iyileşmesiyle iyice forma girdi. üst üste gelen portland ve chicago galibiyetleri onları doğu zirvesi için iyice yaklaştırdı. giovinco, altidore, morrow çok formda. philly'de cj sapong önderliğinde kendilerini play-off'a atmaya çalışıyorlar. tahminim toronto galibiyeti ve üst.

    salt lake - san jose : ligin iki tane dengesiz takımı. san jose bir tık kendini öne atsa da taraf bahisi almak bu maç için gerçekten güç.uzak durulması gereken bir maç fakat illa ben oynamak istiyorum derseniz 2-3 gol aralığı bu maç için denenebilir.

    vancouver - seattle : vancouver içeride iyi oynayan bir takım. seattle'da geçen hafta oynadığı maçla batı'da zirveye ortak oldu.seattle yenilmez diyorum.

    portland - colorado : gecenin son maçı. portland'ın biraz dalgalı bir performansı var fakat içeride gayet iyi top oynayan bir takım. adi'nin de kart cezası sona erdi, bu maçta ilk 11 çıkmasını bekliyorum. colorado ligin en formsuz takımı tim howard'a rağmen. gashi'nin dönmesi ile geçen hafta biraz kıpırdadılar fakat hucümda hiç etkinlikleri yok. portland valeri ve nagbe'nin liderliği altında bu maçı kazanmasını bilecektir.

    edit : 7'de 4 yapmışım. başarısız buldum kendimi. özellikle atlanta maçı büyük hayal kırıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın