• 17627
    takım iyi giderken yeni oyuncuları beklemek de çok güzel oluyor. feghouli beklendiğindeki hallerimiz ortadaydı şimdi adam sakat ama ne yalan söyleyim feghouli yerine mevcut takımın performansını iple çekiyorum. asamoah'ı zaten çok rahat bir şekilde bekliyorum, umarım yakın gelecekte bir daha yeni gelecek oyunculara o kadar mecbur kalmayız.
    ayrıca takımdaki çoğu oyuncudan çok memnunum hepsi elinden geleni yapıyor yeni oyunculara formayı bir anda değil de alıştırarak versek daha iyi olur.

    asamoah'ın alındığını varsayarsak bence bir stopere ihtiyacımız var. serdar savunmadaki zayıf halkamız ve sakatlanmaya müsait, ahmet çalık ihtimalini düşünmek istemiyorum, koray'ı ise maalesef değerlendirecek kadar izleyemedik. hakan balta 2-3 yaş genç olsa maiconun yanına elimizdeki en uygun stoper olabilirdi ama artık galatasaray seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. topla arası iyi ve süratli bir stopere özellikle zor maçlarda ihtiyacımız var. kiralık veya scout transferi olabilir. bence denayer iyi olur ama galiba man city kiralamıyor ve istedikleri bonservisi şu anda veremiyoruz. keşke altyapıdan sürpriz bir yetenek çıkartabilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın