• 113
    dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum.

    bugun bir arkadasim yazdi, isyerinde calisan bir iscinin 3 yasindaki kizi kanser hastasi imis. ilaclarinin alinabilmesi icin ay sonuna kadar 20 bin euro toplanmasi gerekiyormus. simdilik muhatabin hesap numarasi elinde olmadigi icin kendi hesap numarasini verdi. bizim cevreden aldiklarini toplu gonderecek. muhatabinkini yarin ogrenirim diyor. sanirim sirket de cok duyulsun istemedigi icin kaymakamliktan hesap numarasi acilmasiyla ilgili bir girisimde bulunulmadi, bilmiyoruz. yine de daha genis cevrelere ulasmak icin ben de buradan yaziyorum. yardim etmek isteyen olursa ve hesap numarasinin arkadasima ait olmasi sebebiyle endise eden varsa, yarin ya da asil hesap numarasi elime gecer gecmez arzu edene verebilirim. gonlunuzden ne koparsa.

    burada yazar olan bircok arkadasimizi kaza, hastalik vs. gibi sebeplerle kaybettik. bircok sporcunun vefati uzerine burada hayatin ne kadar bos oldugunu sorguladik. olumler bize burada misafir oldugumuzu hatirlatti. biz de burada kalici degiliz. ve eger yasadigimiz dunyaya bir deger katmak istiyorsak, bunun da yardimlasmaktan gectigine inaniyorum.

    3 yasinda belki de sonmek uzere olan bir hayata destek olmak isterseniz, ozelden irtibata gecebilirsiniz. elime bilgiler ulasir ulasmaz, yardim etmek isteyenlere iletecegim. o ya da bu sebeple yardim edemeyenlerin de cani sagolsun.

    saygilarimla
App Store'dan indirin Google Play'den alın