resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3467
    sırf kendini haklı çıksın diye, tudor'un başarısız olmasını isteyeceklerin varolduğuna malesef inanıyorum.

    yeni kültür, yeni anlayış bu şekilde, o kişilerin kabahati yok. ben hep haklıyım, diğer herkes haksız ve hatalı düşüncesi yapılan doğru şeyleri görmeyi engelliyor. hata yapmak, dünyanın en kötü ve korkutucu olgusuymuş gibi lanse ediliyor yıllardır. kurtlar vadisinda hata yapanın canı alınıyor, arka sokaklarda hata yaparsanız vuruluyorsunuz, işler güçler de hata yaparsanız işsiz kalıyorsunuz, kardeş payında hata yaparsanız kimse sizi ciddi almıyor, leyla ile mecnunda leyla gidiyor gibi popüler dizilerde bile hatanın cezası kesiliyor.

    aslında olması gereken şu diye düşünüyorum, hata mı yaptık, o hatayı kabul ettik mi, kendi payımıza dersimizi aldık mı, hatayı tazmin ettik mi, gönüller alındı mı sıkıntı kalmaz. ben igor tudor'u hata yaptığında hep bir özür ve telafi peşinde gördüm. östersund elendiğinde bizi o saygısız basın mensuplarının iğrenç bir üslup ile sordukları soruları yine de efendi efendi cevapladığını gördüm.

    igor tudor bu bakımdan hep yapıcı biriydi, sıra kendisinin başarısız olmasını sırf ben dedim demek icin isteyen taraftarda. elinizi vicdanıza götürün ve dürüst olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın