• 17611
    rotasyonunu gelecek vadeden ve kaliteli futbolcularla güçlendirmesi gerekir. sezon boyunca 11 kişiyle oynamayacağız, geçen sene 11'de yasini, ereni, selçuğu falan görmek hepimizi sinir hastası yaptı bir de bu sene kulübede cekmeyelim bu adamları. asamoah ve yabancı stoper alınsa dahi bir kanat, bir orta saha ve bir de forvet yedeği lazım. tabi bunların bazıları ara dönemde kadroya katılabilir, fakat bütcemiz ekside oldugu icin burda scout ekibimize cok is dusuyor.

    yerli kaleci
    koray
    linnes
    yabancı orta saha yedeği
    tolga
    emrah başsan
    sinan gümüş
    yabancı kanat yedeği
    yabancı forvet yedeği
    yerli belhanda'yı yedekleyecek genc bir oyuncu (u: yusuf yazıcı olsa cok iyi olur ama olmaz gibi o yüzden emre akbaba'ya yürüyelim derim)
    ozan
    atalay
    recep

    as 11 oyuncu:nando-mariano-maicon-yabancı stoper-asamoah-ndiaye-fernando-garry-feghouli-belhanda-gomis

    yasin-selçuk-eren-tarık-donk-cavanda-balta-eray-de jong bu adamları acilen yollamalıyız. cenk ergün ve transfer ekibi cok iyi işler yaptı ama maaş bütcemizin hatrı sayılır mıktarı yıne bu faydasız * oyunculara gidecek. bu adamları yollayıp saydığım transferleri, linnes * ayarında futbolcuları bularak yaparsak hem takır takır işleyen, hem de geleceği olan bir kadro kurmus oluruz. aksi halde cok korkuyorum gecen seneki gibi bir sonumuz olacak diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın