resim
Hugo Rodallega Martínez
Takım:Indep. Santa Fe
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.81
Uyruk:Kolombiya
  • 182
    akhisar döneminde fizik olarak daha diriydi, trabzonspor macerasında ise fiziki durumu çok kötü duruyor. öyle ki burak yılmaz'a beş dakika bile tahammül edemeyen biriyimdir ama bu trabzonspor takımında rodallega'yı mı oynatırdım burak'ı mı diye düşünürsem burak yılmaz'ı oynatırdım. hiç değilse her an acayip işler yapabilme potansiyeline sahip bir forvet. rodallega'ysa bir kitlendi mi tam kitleniyor ve oyuna geri dönüşü, kendini aktif hale getirmesi çok zor oluyor.

    ersun yanal takımına tempolu futbol oynatmayı başaramıyor ligin ilk haftaları özelinde ancak eğer olur da kondisyon olarak yüksek kalitede bir takım yaratırsa rodallega en uçta hatta kanat forvet olarak yanal'ın sow'u kullandığı şekilde de fayda sağlayabilir. yine rodallega'nın da bireysel olarak çalışmalar yapması gerekiyor, akhisar'ın hedefleriyle trabzonspor'un hedefleri bir olmadığından ve özellikle kendisine rakip olarak şu an şehrin kahramanı burak yılmaz olduğundan daha fazla gayret göstermesi gerekecek formayı kapmak için.

    adaletli bir futbol düzeninde rodallega fiziğini geliştirir biraz form tutarsa burak yılmaz'dan formayı alması lazım ancak daha ligin ikinci haftasından söylüyorum, burak yılmaz ligin en kötü hücumcu performansını da verse asla ama asla yedeğe çekilmeyecektir. trabzon taraftarı hocasını bir şekilde baskı altına alır ve oyuncuyu oynattırır. bu her zaman böyle olmuştur. rodallega da az biraz zeki bir insansa zaten bu havayı sezmiş ve kıçını da yırtsa formayı kapamayacağını anlamıştır. böyle bir düşünce de futbolcuyu hem ruhsal olarak hem fizik olarak bitirir. normaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın