• 17601
    sanırım hepimiz ne kadar harika bir şeye dönüşebileceğinin farkına vardık. ama bu amaca eleştiriden,tavsiyelerden kaçınıp ''aman ağzımızın tadı bozulması ali rıza bey'' tadında yaşayarak ulaşamayız. beşiktaş değiliz biz,en azından müzemiz bize daha uzun vadeli düşünmemiz gerektiğini anlatıyor. önümüzde bize sorun çıkarabilecek iki muhtemel problem var.

    -birincisi bu takımın bir 6.vitesi var mı? feghouli ve asamoah'ın gelişiyle bir 6.vitese sahip olacağımızı düşüyorum ama bu uğurda linnes ve rodrigues gibi iki aç oyuncudan vazgeçecek olmamız devirimizi düşürecektir. tudor bu iki oyuncuyu aynı iştahla rakibin üzerine saldırmaya ikna edebilecek mi,yoksa odağı savunmadan alıp hücuma mı ayıracak bizim için önemli bir karar.

    -ikincisi dün golü yediğimiz anda yaşadığımız o dağınıklık üzerine kafa yorulmazsa ileride başımıza iş açabilir. elbette yeni kurulmuş bir takımın 90 dakika aynı motivasyonla oynamasını bekliyor değilim ama bu takımın kriz anlarında direksiyonu teslim edeceği bir lideri olmak zorunda. fernando bu iş için en uygun isim gibi gözükse de ben belhanda'nın bu role dönüşmesinin ödülünün daha büyük olduğunu düşünüyorum,yine de tudor veya takım birini seçmek zorunda.

    ben bu kadronun potansiyelinin yabancı sınırının da olmaığı bir ortamda 2011-2012 galatasaray'ından daha yüksek olduğunu düşünüyorum,beşiktaş ya da bir başkası bu kadronun 6.vitesiyle başa çıkamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın