• 17599
    4'lu gibi gozukse de aslinda 3'lu savunmayla oynayan takimimiz. saha ici dizilisimiz su sekildedir:

    http://www.futhead.com/17/squads/7733852/ *

    fernando surekli serdar'la maicon'un arasinda ve top teknigiyle chelsea'deki david luiz gibi oyunu geriden kuruyor. bunun yani sira merkezdeki tehlikeli pozisyonlari sweeper roluyle ilk durduran oyuncumuz kendisi. fernando'nun orta sahada gibi gozukmesi bizim 3'lu savunma cizgimizi cok ileride kurmamizdan kaynaklaniyor. 3'lu savunmamiz orta saha cizgisinde oyun kuruyor ve buradaki en kritik rol fernando'ya verilmis. kendisi tecrubesiyle savunmamizin lideri konumunda.

    linnes ve mariano ise adeta bir sol ve sag kanat gibi oynuyor. orta sahadaki dinamo ikilimiz de tolga ve ndiaye. tolga kagit ustunde solda gozukse de, bana gore aslinda solda falan oynamiyor. kendi mevkisinde ndiaye ile birlikte 90 dakika boyunca enerji dolu bir box to box rolunu ustlendi ki bunu son 2 macta cok iyi yapti. on tarafimizda ise sagda garry, forvette gomis ve daha serbest bir rolde belhanda'yi goruyoruz.

    simdi hepimizin aklindaki soru bu takima feghouli ve gelirse asamoah'i nasil monte edecegiz? yukarida gosterdigim dizilisten sonra bu sorunun cevabi bana gore biraz olsun netlesti. su sekilde dizilebiliriz:

    http://www.futhead.com/17/squads/7734011/

    feghouli'nin sag onden baska bir yerde degerlendirilecegini sanmiyorum cunku kendisi gole yakin klasik bir sag acik oyuncusu. bu durumda cok iyi performans sergileyen ve cok sevdigim garry icin yeni bir mevki aramak zorunda kaliyoruz. garry tudor'la beraber paok takiminda daha defansif bir rol ustlenmisti ve enerjisiyle bu rolu oynayabilecegini dusunuyorum. kendisini linnes yerine daha etkili oldugu sol kanatta oynatabiliriz. burada linnes'den kotu oynayacagini dusunmuyorum, aksine sol kanadimizi cok daha tehlikeli hale getiririz.

    gelelim muhtemel asamoah transferine. asamoah solda da oynayabilse de, asil mevkisi orta saha ve kendisi muthis bir box to box oyuncusu ve bu yuzden onu ndiaye'nin yanina koymak bence bizim adimiza daha faydali olur. 2 mactir iyi performans sergileyen tolga bu durumda yedege cekilir fakat yedekte de tolga gibi enerjik bir orta sahaya ihtiyacimiz olacak o yuzden bunu bir dezavantaj olarak gormuyorum.

    su takim kurulup bu sekilde oynarsa cidden baska seyler konusuyor olacagiz. geriden lider fernando esliginde oyun kuran 3 stoperimiz. kanatlarda tempolu ve teknik garry ve mariano. ortalarinda cigersiz asamoah ve ndiaye. ileride de yaratici belhanda, feghouli ve yirtici aslanimiz gomis. allah rakiplerimize sabir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın