• 17588
    şampiyonluk için denklemler vardır. futbolcular, taraftar, yönetim, teknik direktör, rakipler, ve tff-hakemler ve medya.
    1-) takımda gördüğümüz hırs, inanç, arkadaşlıktan öte oyuncuların başarıya aç ve iştahlı olmasıdır.
    2-) taraftarın özlediği şampiyonluğa ve iyi futbola hasret kalması ve takımla birleşmesi önemlidir.
    3-) yönetimin futbol takımı ilgili yaptığı hamleler doğru ancak fazla konuşmamaları gerekir. geriye kalan maaş ve prim ödemelerini düzenli yapmalarıdır.
    4-) teknik direktör tecrübesiz, bu bir handikap. zorlu maçlarda yapacağı hamleler ve taktik anlayışı ise soru işareti. ancak hırslı olması ve kariyer hedefi takıma yansımış. sahada gördüğümüz o. bütün sezon devam ettirebilecek mi soru işareti. ayrıca taraftarı arkasına alırsa, takıma daha hakim olur. kondisyon ve fizik açıdan takımı çalıştırıyor, kendini taktiksel olarak hazırlaması gerekir.
    5_) rakipler, beşiktaş'ın kadro kalitesi ve süren hoca, yönetim, oyuncu grubu ve oyun anlayışı sonuna kadar gelirler. avrupa maçları bazen özgüven bazen yorgunluk katar. 31.hafta onlarla evimizde oynayacağımız maç kilidi açar. bu sene diğer takımlar belli haftalarda yarıştan kopar. 27.hafta vs.
    6-) tff, hakem atamaları ve disiplin sevkleri, maç ertelemeleri, maç takvim saat anlayışı ile hareketlerle yakınlık gösterip gereken mesajı ilgili kurama verebilir. yönetimin burada uyanık olması lazım.
    7-) hakemlerin beşiktaş'a olan sempatili davranışlarına devam etmemeleri bizim yönetimin arada bir mhk ve futbolun katili türk hakemleri sarsmaları gerekir.
    8-) sosyal medya ile hem taraftarla buluşup, hem de yazılı görsel medya'ya takımı yıpratıcı hareketler yerine biraz antreman açarak biraz futbolcu-basın toplantısı yaparak ilişkileri iyi tutmak her zaman iyidir.

    kötü sakatlık yaşamayıp, biraz da top severse neden olmasın. yeter ki birlik olup takıma destek olalım.
    unutmamız gereken ise;

    zaten hep aşklar yalan dolan bize her sevdanan geriye kalan sadece galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın