• 17578
    doğru yönlendirme ve eksik bölgelere yapılacak akıllı bir kaç yatırım ile, hücumda çok daha üretken olacağına inandığım takımım. şu an için ligin başının verdiği heves ve enerji ile birlikte çok iyi başladık. fakat öyle gaza gelen bir kesim var ki, takımın saha içindeki yanlışlarını görmek bir yana dursun, bazı kişilere "onu yapan sensin, bunu yapan sensin ama seni istemiyorlar" tarzı süslü entryler girmeye başladılar. inşallah bu arkadaşlarımızın dediği gibi olur ve güvendikleri dağlara karlar yağmaz.

    unutulan bir şey var ki geçen sezonda bu durumdaydık. ilk 7 haftaya bomba gibi başlayıp, kendi sahamızda trabzonspor(ki o sıralar dökülüyor durumdaydı)'a kaybedip gitgide tepetaklak olduk. oysaki sezon başı beşiktaş'ı harika bir performans ile yenerek kupa kaldırarak başlamıştık. akabinde de 7 haftalık periyotta akhisar, gençlerbirliği ve beşiktaş gibi zorlu deplasmanlardan puanlar çıkardık.

    bu yüzden çok erken gaza gelen arkadaşlarımız, bence bu kadar çabuk kaptırmasınlar kendilerini. kazanılan 6 puan ve takımın hırsı elbette umutlandırıcı, ama aynı durum geçen sezonda yaşandı. bu sene yepyeni ve daha güçlü bir takımımız var. fakat bir takımın gidişatı 7-8 hafta sonra ki haliyle belli olmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın