resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1255
    (bkz: #2181509)

    16 haziran 2017'de yazdığım yukarıdaki entrymde, abdullah avcı'nın oyuncu değişikliklerinin sorunlu olduğunu yazmıştım. aynı sorun sevilla maçında da nüksetti. maç boyunca hata üstüne hata yapan caiçara yerine edin visca'yı oyundan alması ve yerine de kerim frei'yi koyması, hiç gereği yokken emre belezoğlu'nu çıkarması ve gökhan inler'i alması büyük yanlışlarıydı ve mağlubiyeti getiren de bunlardı.

    emre çok iyi iken son on dakikada onu çıkarmak tüm taraftarın ve takımın psikolojisini olumsuz etkilerken sevilla'nın cesaretini artırdı.

    edin visca'nın çıkarılması, zaten orta sahada iyi pas yapan sevilla'nın işini iyice kolaylaştırdı. halbuki caiçara'yı çıkarıp edin visca'yı biraz geri çekip iyi bir kanat oyuncusu ile beslesydi takımı galibiyet bile alabilirdi.

    abdullah avcı'nın taktik, teknik, motivasyon, paslaşma, dripling ve tüm diğer tercihlerini iyi buluyorum ama oyuncu değişikliklerini ve zamanlamasını yetersiz buluyorum. umarım bizzat kendisi bunun ayırdına varır da kendini geliştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın