resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4949
    bu sezon özelinde transfer konusunda yaşadığımız süreç :tamam.
    sorunları tespit etme ve gereğini yapma: yarım
    finansal yönetim ve pazarlama: eksik

    yukarda sayılanlar eksikse düzeltibilir beceriler. senin yeteneğin yoksa danışman tutarsın olayı kotarırsın.
    fakat, bu adam bildiğin konuşamıyor. net sorulan sorulara net cevap vermek lazım. ben kurduğu cümlelerden şahsen bir şey anlamadım. oyuncuya dayalı düzen dedi bir yere bağlamadı, sabri dedi yine bağlanmadı, ordan divana geçti, bir kulüpler birliği yaptı, amatörde de kapattı. cümleler hep kesik kesik. kelimeler başlıyor sonra "kal" geliyor, bir süre sonra toparlıyor ama kaldığı yerden değil alakasız bir yerden devam ediyor.
    bence medyayı fazla kafasına takıyor. futboldan anlamadığı belli. içine girdiği durum kendisini şu anki olduğu pozisyonuna itmiş. o kadar öğrenebilmiş. kesinlikle profosyonel ve galatasaray'ı bilen birinden teknik anlamda yardım almalı. tudora fazla güveniyor. bakın ilk maçta hemen nasıl toparladı dedi, devre arasında geldi takım kaos içindeydi onun da suçu yoktu falan dedi ama tudor efendi takımı uefa dan eleyip, başkanın beyanına göre 100 milyonu soktuğunda çıkıp bir şey demedi kimse.faizleri bitirecem dedi ama detayına da inmedi.
    bence çok kaotik, endişeli, hatta ne konuştuğuna karar veremeyecek düzeyde aklı karışık. en azından bende bu görüntüyü çizdi.
    sonuç: bu zattan başkan olur mu? hayır. yarsuvattan olur,canaydından olur, ne bileyim turgay kıran'dan olur ama bundan olmaz. maalesef. en azından insan,arkadaşlar, mutlaka forma alın, maça gelin demesini falan bekliyor ama nafile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın