resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4941
    daha önce kacacak delik ararken, 1 galibiyet alinca agzi kulaklarinda gezen baskan kisvesi altindaki bir garip vatandas. kurt postuyla gezen kuzu misali.

    sunu bu toplumun anlamasi gerekiyor, kayserispor'a karsi alinan 4-1 lik galibiyet nasil bu takimin tamamen duzeldigini gostermiyorsa, dursunun da façasini duzeltmemesi lazim. ikisi birbirine bagli. şoyle bir 8-9 hafta gecsin, takim bi' ivme yakalasin, bu macta gordugumuz istegi arzuyu 6-7 mac sonrasinda da gorebiliyor muyuz? ona bir bakalim. onumuzu bir gorelim yahu. degilse, çop denilen, beden hocasi denilen riekerink 7. haftada 17 puanla liderligi paylasiyordu beşiktaş ve medipol başakşehirle.

    hah, diyelim ki takim uctu kacti, costu, sampiyonlar ligi mudavimi olacagi belli oldu. transferler, takim ici uyum falan on numara, hoooop dur bakalim, dursun efendi. daha senin faça düzelmez.

    hah ondan sonra, bu yaptigi trasferler, yaptigi yatirim anlasmalari falan galatasaray'a cag atlatmis olur, biz de haa adam demek ki biliyormus da biz bosuna şe'apmisiz deriz, ancak o zaman duzelir senin faça.

    capiche dursun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın