resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3376
    her şey kasımpaşa'dan adem büyük'ü aldırıp üzerinden komisyon alacak ile başladı, sonra iş sabri'yi sağ kanatta oynatıyor boşuna heveslenmeyin sözleşmesi uzatıldı bile denildi, semih'i birinci stoper olarak düşünüyor denildi ve son kale olarak takımı selçuk üzerine kuruyor kaldı.
    bunları yazanların çıkıp biz yanıldık vs. demelerini beklemiyorum ve bunu eleştiri diye kimseye yediremezsiniz bunun adı bildiğin memeleri pervaza dayayıp pencereden pencereye yapılan dedikodudur, bu işin teknik taktik kısmı değil direk insani tarafı, çünkü net şekilde ne adem büyük alındı ne sabri kaldı ne semih.

    diğer taraftan adını bile yazamadığım takıma elenen takımın teknik direktörü olmasının etkisini öyle 1 maç iyi futbol ve güzel sonuç ile silmesini beklemek hayalcilik olur ama takım kaliteliydi onun hiç bir katkısı yok yazmak zidane için yazılan = real madrid'i yönetmek kolay gelsin bizi yönetsin kafası ile aynı kafa ciddiye almaya gerek yok.

    ben kendisini destekleyenlerden biriyim o takıma elendiği gün kinini kusacak yer arayan nerdesiniz vor korboco hocom diyenler şeklinde entry giren tiplere buyrun buradayım dediğim için şimdi bir şeyler karalayabilirim sanırım (gerçi ben 15 senedir her teknik direktöre sabır gösterilmeli diyen biri olduğumdan benim görüşlerimi benimsemek zorunda değil kimse) buna rağmen ilk deplasman maçını görmeden ve ilk 5 maçın resmini görmeden takım olmuş uçuruyor kaçıyor demek doğru olmaz.

    dün ne diyorsam bugün aynısını yazmaya devam ediyorum, futbolcuya dayalı sisteme karşı ki futbolcu istediği kadar yetenekli olsun ben teknik adamların yanındayım ne kadar tecrübesiz olursa olsun.
    teknik taktik olarak eleştirilebilir ve hatta yerden yere vurulabilir ama militan zihniyetiyle hareket edip döndü diyeceklerine öldü desinler kafasıyla kötü insan davranışları sergilemeyin derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın