• 176
    gün itibariyle edindiğim karttır. yalan yok bunda dün oynanan maçın da etkisi vardı. oyundan ve skordan ziyade takımdaki iştah beni kombine alma konusunda heyecanlandırdı. oyun tek maçlık bir yanıltıcı faktör olabilir ama takımdaki istek en azından bana formanın hakkını verecekleri izlenimi uyandırdı ve uzun zamandır da böyle bir takım izlememiştim.

    daha önce boykot başlığına da yazmış bir taraftar olarak yeminimi bozup da aldım diyebilirim. dursun özbek'i asla aklamıyorum ve şampiyonluk halinde bile gitmesi gerektiğini düşünüyorum. ama bu seneki hamleler desteği hak ediyor. sneijder'in gönderilmesi dışındaki her hamle galatasaray taraftarını mutlu etti bu sene. gomis, maicon, belhanda, selçuk yerine n'diaye, melo etkisi verecek bir fernando, feghouli ve daha gelmesi konuşulan kwadwo asamoah var. burada 20 gün feghouli nöbetleri tutuldu, çoğu insan da sevindi geldi diye. ama bunlar maliyet. transfer istiyorsan, seviniyorsan transfer gelince o maliyete de bir nebze de olsa gücün yettiği kadar destek olman lazım.

    transferleri gereksiz bulan, maliyetleri uçuk bulan taraftarlara sözüm yok. ama hem bir yandan takım çok para harcadı diyip hem de hala asamoah gelsin diyorsanız hepimiz işin bir ucundan tutmak zorundayız. umarım güzel ve keyifli bir sezon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın