resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3356
    (bkz: #2198082)

    (bkz: #2194398)

    körü körüne savunmadık, yersiz eleştirmedik. beşiktaş taraftarına tinerci diyoruz, neden? kendi takımlarını göremiyorlar bizim gördüğümüz gibi ama emin olun bizde kendi takımımızı duygusal bağımız olduğu için göremiyoruz. hemen bir futbolcu bir maçla yıldız, bir teknik direktör bir oyuncu seçimiyle '' seni teknik direktör yapanın '' oluyor.

    hala aynı şeyi söylüyorum sabredin, ne '' ulan ne teknik direktörmüşsün be tudor, nasıl top oynadık'' deyin, ne de '' senden bir şey olmaz deyin'' sadece arkasında durun çünkü şuan galatasaray'ın teknik direktörü. mazoşist değilse bile bile takımı kötü bir yola sürüklemeyecektir zaten. ne yaparsa galatasaray'ın ve kendi kariyerinin iyiliği için yapıyor.

    üstteki entrylerimde daha öncedende bahsettim ama defalarca yineliyeceğim. tudor çıt kırıldım futbolcu sevmiyor, teknik olacaksın ve fiziksel mücadelen üst düzey olacak. kim bu belhanda. belhanda 10 numara ama düşüyor kalkıyor tekrar düşüyor. lincoln gibi değil yani. kim bu rodrigues, topu kaptırıyor 50 metre adamın peşinden koşuyor. kim bu gomis, 2 kişiyi sırtına alıp gol atıyor. her transferine bakın, en az ortalama üstü bir teknik kapasite ama en önemlisi fiziksel güç. peki neden? kendisi çünkü 90 ların ve 2000 lerin başının italyan futbolundan geliyor ondan dolayı.

    igor tudor eğer geleceğini düşünüyorsa, asomoah, 1 stoper ve 1 santrafor almalı, aldırmalı. neden?

    müzmin sakat serdar ve koray'a güvenerek sezona başlamamalı. ahmet çalık denen, benim gözlerimi kanatan kişiye kalırsak. yedirdiği gollerle takım saçma sapan puanlar kaybeder. bakın sezonun ilk haftasında trabzonspor 90+2 de 3 puan aldı. fenerbahçe ofsayttan gol ile 1 puan aldı. beşiktaş dünyanın hiç bir yerinde almadığı penaltı aldı. kardeşim ne alakası var deme! o 1 puanları, 2 puanları lig sonunda arıyorsun. ahmet çalık hiç kaybettirmese 6 puan kaybettirir sana. geçen yıl serdar aziz fenerbahçe maçında o hatayı yapmasa galatasaray ligi 1 - 2 hafta geç acacaktı. bunları arıyorsun.

    santrafor gomis ( maşallah deyin) şuan sakatlansa 3 ay sahalardan uzak kalsa (allah korusun), elinde sadece eren var. 3 ay boyunca erene mahkumsun. havlu atma ihtimalin var lig yarışına o derece kritik. asamoah ise şu takıma seviye atlatır. şampiyonlar ligi kadrosu olur gelirse. demiyorum ki stoper ve santrafor maliyetli olsun. 18 - 19 yaşlarında seni idare edecek birisini al. tüm ligi götürmesede muadilleri sakatlandığında seni 3 - 5 hafta idare edebilecek bu şekilde pişecek 2 tane adam al. kadro zaten hala yaşlı.

    igor tudor'un başarılı olmasını çok isteyen bir galatasaray sevdalısı olarak. tudor'u sadece galatasaray'ın fizik gücü için şuan tebrik edebilirim. geri kalanlar temennilerim o kadar. ben elinde kırbaçla oyuncuları kırbaçlıyor dediğimde, burada dalga geçen arkadaş çok oldu, olsun. yine yazsınlar '' ama tudor hocam kırbaçlıyor'' diye. demek istediğim buydu. bu takım kaybetse üzülecek 1 galatasaraylı var mı? 34 maçın 34 ünüde kaybetsin bu takım üzülür müsünüz? ben üzülmem. 14 ağustos 2017 galatasaray - kayseri maçı için konuşacak olursam, ben maçı evde sıcaktan boxerla izlerken galatasaraylı her futbolcu, kalp krizi geçirecek kadar koştu ve mücadele etti. 1 kişi bile mücadeleden kaçmadıysa, teşekkürler igor tudor. ( tudor'a 1 maç oldu diye teşekkür etmiyorum sadece fizik olarak çok diri bir takım yarattığı için teşekkür ediyorum.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın