• 17502
    cerrahpaşa kahvehane baskınını andırırcasına 14 ağustos günü tüm rakiplerine deyim yerindeyse racon kesmiş takımdır.
    işte o meşhur sahne:

    https://www.youtube.com/watch?v=XXM1PuWJMj4

    (polat alemdar- igor tudor oyuncu değişikliği yapılıyor.)

    - istanbul payitahttır, galatasaray yeni tahta çıkmıştır. bazı başı bozuk yorumcular adet üzere ''kulüp batıyor'' diye bağırıp kazan kaldırmaktadırlar. galatasaray da adet üzere daha transferler yapıp büyüklüğünü göstermektedir. ama kayseri'den bir hoca biz galatasaray'ı tanımayız demektedir. kazan değil baş kaldırmaktadır. şimdi siz söyleyin galatasaray'a baş kaldıranın başı ne olur?

    (cevap gelir, ''hanginiz kralsınız beşiktaş ise buyursun gelsin. yok sensen niye milletin kafasını kesiyorsun git tahtına ortak olanın kafasını kes.'')

    - ben buraya kafa kesmeye değil ses kesmeye geldim. ben size diyorum ki bu kan dökmenin sonu yok. bir sizden bir bizden bir sizden bir bizden. kiminin kanı helal kimininki haram. ben buraya kan dökmeye değil kanı durdurmaya geldim.

    (uğultular yükselir.)

    - ortada pimi çekilmiş bir bomba var. elimi buradan çekersem üç beş saniyede hepimiz havaya uçarız. beni öldürebilirsiniz ama ben de burada kim varsa yedi sülalesini öldürebilirim. kaybedecek hiçbir şeyim yok, kaybedeceği olanlar düşünsün. ayhan araba!

    https://i.hizliresim.com/ZEyLM0.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=ezbzaUtGtJA

    https://www.youtube.com/watch?v=KR7UBRE7GJg
App Store'dan indirin Google Play'den alın