resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 1056
    stoperde de semih kaya, hakan balta, chedjou gibi isimlere her türlü tercih edilir ama orta sahada bambaşka bir seviyeye çıkıyor. nerede durması gerektiğini, koşu yönlerini çok iyi biliyor. tekniğinin de iyi olması sayesinde size olarak çok güzel alan kaplamasının yanında bir de oyunu açacak paslar atıyor. fizik olarak çok diri belki hıza yönelik antrenmanlar yapabilir kendisini geliştirmek için ama bu haliyle bile takımımız haricindeki her süper lig takımına -beşiktaş, fenerbahçe de dahil- orta sahada seviye atlatır.

    kendisindeki cevheri o kadar teknik direktör arasından igor tudor hocamızın görmesi de iyi bir not zira orta alanda ben buranın adamıyım diye bağırıyor koray. ne var ki fernando ve ndiaye'nin oynadığı takımda farkedildi orta saha olduğu. ha belki bir bakıma da iyi bir şey bu, geçen sene falan o bölgede oynayıp iyi performans verse tek orta saha transferi yapabilirlerdi mazallah ve çok şükür öyle bir durum olmadı. baya şanssız kısacası şu kadro yapılanmasında. formayı almaya çalışacağı isimler dünyanın en zengin iki kulübünden biri manchester city takımının orta sahasını emanet ettiği isim fernando ve süper ligin son yıllarda gördüğü en iyi sekiz numara badou ndiaye.

    ancak yine de her ne olursa olsun yedekte güven veren, oyuna girdiğinde direnç ve pozitiflik katacağını bildiğimiz bir oyuncu olarak oturacak. taraftarla arasını daha sıkı fıkı yapar, futbolunu bir iki tık daha geliştirirse fernando sonrası orta saha aramaz direkt onu koyarız orta bölgeye. aradan geçecek bu süre zarfında da illa ki yedekten de olsa on bir de olsa çoğu maçta forma giyecek ve katkısını verecektir.

    karakteriyle olsun, çalışkanlığıyla olsun, saha içindeki performansıyla olsun çok sevdiğim beğendiğim bir isim koray günter.
    kendini salma, birileri gibi ''ben oldum'' deme yeter.

    bu taraftar seni bağrına basar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın