• 378
    bu şahıs avrupaiyse ben batı medeniyetini hiç anlamamışım. şimdi cv yazmayayım (gerçi o seviyor belli ki böyle ego tatmini gayeli kapışmaları - https://twitter.com/.../896830844714799106) da futbol konuşulacaksa bu şahsın gitmediği avrupa statlarında maç izlemişliğim var en azından, onu söyleyebilirim.

    inanılmaz tahammülsüz, eleştiriyi, şahsına ve sevdiklerine edilmiş bir hakaret olarak kabul edip eleştirildiğinde kontrolünü kaybedecek raddede sinirlenen, kendisini seven okurlarına dahi yeterince yüksek oranda övmediyse hemen sert yapan bir karakterdir. twitter'dan bloklandığınıza dua edin, bu şahıstan alabileceğiniz en sağlıklı reaksiyon o. türk insanının en büyük sorununu haiz klasik bir orta doğuludan farkı olmadığı halde kendini öyle değilmiş gibi görmesine başta üzülüyordum, artık gülüyorum.

    nasıl bir şahısla muhatap olduğumuzu anlayalım diye yazdım. illa futboldan konuşulacaksa da bu şahsın futbol hakkında en ufak bir fikrinin bile olmadığını söyleyebilirim kısaca. türkiye'de liyakatin zırnık olduğu bir sektör var mı da "eğlence" sektörünün bu alt kolunda köşe başlarındaki güzel koltukları ve yüklü maaşları en çok tanıdığı olanlar yerine en ehiller alsın? galatasaraylı diye savunanlar oluyor, mehmet ayan tarzı, mehmet ayan kadar bir galatasaraylılık. o da siz gsuser arkadaşların hatrı için. belki o kadar bile yok. bir ara çıta limbo seviyesine düştü, lütuf buyurup tribüne gitmişliği var diye savunuldu bu adam. üniversitede okurken 12 saat otobüs yolculuğu yapıp galatasaray peşinde koşardık, bana da bir köşe ayarlarsınız artık devletin gayrıresmi gazetesinde.

    gökmen özdenak'ın samimiymiş gibi görünmeyeni, son tahlilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın