• 175
    hiçbirimiz ne yazık ki bu takımın ne futbolcusuyuz, ne teknik ekibi ne yöneticisi(belki vardır aramızda bilmiyorum). maç esnasında kimin ne düşündüğünü, ne hakla yaptığını kimse bilemez. maça gayet güzel başladığımızı düşünüyorum elano atılana kadar; keza bence yaptığı hareket gayet doğruyu. o an yiyeceğimiz bir gol üzerimizdeki mahalle baskısını daha çok arttıracaktı. elano atıldıktan sonra teknik direktörümüz çok akıllıca davranıp geri çekildi.

    aklımızdan çıkardığımız birşey var. bu telafisi olacak bir lig maçı değil. evet söylediğiniz gibi bucaspor şampiyonlar ligi kupası kazanmış ultramükemmel bir takım değil. ama maddi açıdan biraz olsun rahatlamak için, seneye bu ligte oynayabilmek için en önemlisi galatasaray'ı yendim demek için 10 kişi kalmış bir takıma saldıracaktır. lütfen yorum yaparken aklımızı başımıza alalım. 10 kişi kalmışken gümbür gümbür saldırmanın alemi yok. adamlar deli gibi maçı istiyor çünkü. bizimkiler ise kewell hariç (o da sırf biz istiyoruz diye sanırım) takımda tebessüm eden bile yok. kafaları uçmuş gitmiş. bu maçı bu şekilde güzel çıkardıkları için gayet mutluyum. umurumda değil geri çekildiğimiz, penaltı yaptırdığımız, gol pozisyonu verdiğimiz.

    aydın ve barış bu takımın yedekten gelen en büyük gücü diye düşünüyorum. ayhan ise hazır ismini galatasaray tarihine yazdırmışken yavaş yavaş bırakmalı. maçın en iyi olayı tobi diye düşünüyorum. bundan sonra tobi-mehmet, tobi-mustafa şeklinde bir teknik bir enerjik libero ile oynamalıyız. elano'yu hala sabırsızlıkla bekliyorum ve bekleyeceğim. herşey güzel renkdaşlar, zor bir dönemden geçiyoruz. kupaları istiyorsak buna mecburuz ve yapacağımız tek şey takımımıza destek olmak. şahsen elimden geldiğince face olsun, blog olsun, burası olsun yazılar yazıyorum. hikamet ettiğim yer zorunluğu ile tv'den de olsa tüm maçları büyük bir inançla izliyorum. hepimiz bunlara devam edelim. güzel günler yakındır.

    önemli bir not: spiker kimdi bilmiyorum ama salak saçma bir maç anlattı. ilk golde elanoooooo diye bağırınca elano attı diye sevindim fakat; o golü kewell'dan geldiği çok belliydi. yine aynı şekilde elano atılmışken bir pozisyonde kewell'a top gelince "elanoo!!! :s, elano atılmıştı bildiğiniz gibi" şeklinde salak bir anlatım yaptı. lafı şuraya bağlıyorum;

    son dakika'da teknik direktörümüzün bir saat olayı vardı. o an bu saçma salak hatalar yapan spiker hakeme işaret ettiğini söyledi. ondan sonra tekrarını gösterdiler. rijkaard parmağıyla saati gösterip 1 işareti yapıyor ve devamında iki eliyle "yavaş sakin" işareti yapıyor. bilmiyorum ben mi böyle anladım? ama o an takım karambole gelene gidene vuruyordu ve rijkaard'ın oyunculara "1 dakika kaldı sakin olun" gibisinden işaret etti diye düşünüyorum.

    önemli not2: elano atıldıktan sonra direk soyunma odasına döndü. o zamana kadar rijkaard'ın yanında gördüğümüz neskens o andan itibaren ortalıktna kayboldu. sanıyorum elano'nun yanına konuşmaya gitti. umarım doğru tahmin ediyorumdur. süper bir ekibimiz var. süper!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın