• 173
    bu maçın ardından, önümüzdeki maçlarda tezahürat yapmama kararı aldım. deplasman tribününe en yakın yerin en üstüne gidip oradan izleyeceğim maçları. ha peşindeyiz'i söylerler o ayrı, onu söylerim.

    ulan bi hevesle geldik, takıma destek vereceğiz moral düzelteceğiz dedik. bu ne lan böyle? maç başlamadan sayılan kadroyu takmamak, maçın ilk 5 dakikasında oturup alkışlamak, protesto etmek. neyi protesto ediyoruz? sen kimsin ki 1 maçta üç puan kaybedildi diye protesto etme hakkını kendinde buluyorsun? ulan 10 senedir kaybediyoruz biz o üç puanı. ezeli rakipse ezeli rakip! önemli olan mayıs ayı değil mi? mayıslar bizim değil mi? bırakın artık şu sonbahar mevsimini! cassio lincoln** iletisine şunu yazmış: "unutmayalım dostlar alex ayağını uzatır 3 puan gelir, nonda başını uzatır şampiyonluk gelir!" helal olsun! olay bu değil midir? biz 2005-2006 sezonunda iki maçta toplam 5 gol yeyip fenerbahçe'ye iki maçta da yenilmedik mi? ee sonuç?

    kısaca bu taraftarla, bu tribünlerle, bu zihniyetle takıma tam destek veremeyeceğimiz kesindir. biraz sağ duyulu olmamız gerekiyor diyeceğim ama bu zihniyetle bunu başarmak da çok zordur.

    edit: ulan ben niye tezahürat etmiyorum, desteklemiyorum? protesto edenler utansın. deplasman tribününe en yakın yerin en üstüne gidip oradan desteklemeye devam edeceğim takımımı. vay acondios'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın