• 171
    (bkz: arda turan)'ın değştirilince kızıp (bkz: neeskens) ile "çak" yaptıktan sonra, elini sıkmak için uzatan (bkz: frank rijkaard)'a "zzzztt erenköy" yapıp elini havada bırakarak, rijkaard'ın önünden geçip kulübedekilerin ellerini tek tek sıktığı maçtır.

    (bkz: frank rijkaard), kewel çıkıp nonda girdikten sonra, geldiğinden beri ilk defa sisteminden vazgeçip 5-4-1'e dönerek takımı geriye yaslamıştır. (bkz: bülent korkmaz)'a "abi golü attımı galibiyeti korumak için takımı geriye yaslıyo yeaa" diye bok atanlar nedense geldiği günden beri her maçta galibiyet durumunda takımı geriye yaslayan rijkaard'a ses çıkarmamaktadırlar.

    ve aksiliğe bakın ki; (bkz: bülent korkmaz)'a "takım hep bir farklı galibiyet alıyor yeaaa" diye bok atanlar geldiği günden beri bir farklı galibiyetleri bile zor alan bir rüya takımın teknik direktörüne toz kondurmamaktadırlar.

    takımı geriye yaslaması kötü olsa da barcelona da bile hiç bir maçta vazgeçmediği 4-3-3 ten hayatında ilk defa vazgeçip 5-4-1'e dönmesi adam olacağı konusunda iyi bir ipucudur. gerçi eleştrilerimizi yanlış anlamış. biz forveti çoğalt iki tane yap, diğerlerinin de rakip onsekizin içine girmelerine izin ver dedik, o ise tersini yaptı ama tabi ki bu da bir gelişme. artık sisteminde iantçı olmayacağını anladık. forvet çoğaltmayıda öğretiriz evelallah.

    maçın ilk beş dakikasında susarak protestonun yapılmaya çalışıldığı fakat becerilemediği maç olmasının yanı sıra, maçın ilk yirmi beş dakikasında sık aralıklarla "içim rahat etmiyor fenere koymayınca"nın söylenip galatasaray taraftarının ne kadar "ezik olduğunun cümle aleme gösterildiği maçtır.

    tribünlerin (bkz: kewel) ve (bkz: nonda) hariç tüm futbolcularına küfür ve hakaret edip teknik direktörümüz (bkz: frank rijkaard)'ı desteklediği maçtır. ne yazık ki tribünlerimiz ve taraftarımız futbol takımımızın en büyük düşmanı haline gelmiştir. (bkz: frank rijkaard) ın desteklenmesi çok güzel bir şeydir ama maç sahada oynayan aslanlarla alınır. (bkz: fenerbahçe) deplasmanına gitmeden önceki üç ali sami yen maçında, yaptıkları tezahüratlar ile takımı baskı altına alıp fenerbahçe yenilgisine zemin hazırlayan ve yenilgisinde en büyük pay sahibi olan bu tribünler ve bu taraftar profilidir.

    henüz kaybedilmiş bir şey olmayıp aksine en avatajlı olan galatasaraydır. türkiye kupasında, avrupa da ve ligde iyi gitmekteyiz. ligde bu hafta biz puan kazanacağız fenerbahçe ise puan kaybedecektir. her alanda herkese göre avantajlarımız çok fazladır. taraftar acilen bu bölücü tavırlarından vazgeçip hem teknik direktörü hem de sahadaki aslanları desteklemeye başlamaz ise bu psikoloji bizi kayba götürür.

    kapalının dayanamayıp yetmişinci dakikalarda (bkz: yılmaz başkan)ına "uçak tut uçur bizi" diye tezahürat ta bulunduğu maçtır. ben anlamıyorum bu acayip işi. ultraslan açıklama yaptı. bu sene eski açıktayız diye. ben de bu sözlükte başlık açtım (bkz: tarihin en büyük yalanı) (bkz: ultraslan ın eski açığa geçmesi) adı altında. ve ben haklı çıktım. tayfayı eski açığa geçirdiler ama yılmaz başkan şişman ve bir grup ultraslan kadrosu kılık değştirerek tribüne hakim olmaya çalışıyorlar gene. nedir bu rezillik bir bilen varsa açıklasın allah aşkına.

    edit: 4-4-1 (elano nun kırmızıyı unuttuk) saat geç kafa odun. maçı tekrar seyreden doğru söylediğimizi görür. gene de bizi yanlışımızdan döndürdüğü için saroc'a teşekkürler.

    edit: ben dünyanın en yalancı en şerefsiz insanı imişim. bugün bunu öğrendim.
    "içim rahat etmiyor fenere koymayınca 40 saniye sürmüş"
    "bırak koro olarak solo olarak bile küfür duyulmamış"
App Store'dan indirin Google Play'den alın