• 17417
    iyi bir sol bek ve feghouli a.k.a. the last timebender kardeşimizin de takıma katılmasıyla gayet taş gibi bir kadromuz olacak.

    sol stoper için denayer zorlanacak son güne kadar sanıyorum.benim o bölge için ilk tercihim korayguenter28 adlı dostumuz.stoper için fazla naif bir karakteri var fakat ayağının düzgün oluşu beni kendisi hakkında müspet düşündürüyor.

    transfere bu kadar para harcamışken keşke sezon başında paraya kıyıp rennes'in 7 milyon euro'ya kapattığı faitout maouassa'yı alsaydık sol beke şimdi herkesin göz bebeğinde euro işaretleri olurdu biz bunu kaç milyon euroya satarız diye.ayrıca kendisi sol kanat da oynayabiliyor fakat ben bek performansının daha iyi olduğunu düşünüyorum.neyse artık o konu kapandı.

    sol bek için keşke guilherme siqueira'yı alabilsek o olmazsa biraz yaşlı ama 2 sene katkı verebilecek jose holebas olabilir.

    bu 2 ismi yazmamın nedeni kontratlarının son seneleri olması.yoksa piyasada daha iyi sol bekler mutlaka var fakat bu arkadaşları ufak bonservis bedelleri ile kadromuza katabiliriz diye düşünmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın