• 155
    ikinci yarısındaki bir orta saha değişimi ile galatasarayımızın top oynadığı, futbol oynayarak bizlere umut ışığı verdiği, ndiaye ve fernando'nun bizlere neler katacağını gördüğümüz, belhandanın 2. bölgeden 3. bölgeye çok temiz top sürdüğünü ve azmini gördüğümüz, selçuğun bitmiş okeyi bile beklemeden gitmesi gereken bir oyuncu olduğunu artık net anladığımız, orta sahada ki bir oyuncunun takım hücum yaparken stoperler arasında girdiğini gördüğümüz ama bir işe yaramayacağını da anladığımız bir maç olmuştur.

    galatasarayın genlerinde saldırı vardır. pres vardır. pısırık bir oyun yoktur. sen top rakipteyken top yekün topun arkasında 2. bölgeye kadar rakibi beklersen bu iş olmaz. elmanderin 3. bölgede yaptığı pres gibi 2. bölgeye gelmeden ortasaha oyuncularınında pres uygulayarak topu kazanmalı ya da rakibe hata yaptırmalı diye düşünüyorum.
    nitekim golü de yaptığımız baskı ve rakibin hatası eşliğinde bulduk. bu sebeple stoper arasında bir ortasahayı önlibero gibi dikmek bize uymaz. gerekirse atak yapılmayan taraftaki bek çıkmayacak ve 3lü defans öyle sağlanacak.
    sen tudor olarak benim takımım sahada koşacak diyorsan 120 kmleri göstereceğiz diyorsan bunu presle göstermelisin. yap bunu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın