resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 871
    göte giren şemsiye açılmaz diye bir laf var son yıllarda da moda oldu zaten. kardeşim biz bu adama 2.5 milyon € bayıdık ve getirdik. olan oldu. başlarda beklenti var mıydı, illa ki vardı ama görünen o ki olmayacak, olmuyor. yani o kadar net ki. emre güngör kadar oynasa ona da tamam da onun kadar da oynamıyor. oynayamıyor. bu arkadaşın saha içi vizyonu yok. kendini hala gençlerbirliği'nde sanıyor.

    galatasaray'ın stoperi pozisyonu ıskalamayacak arkadaş. kuş uçurmayacak, topa çıktı mı vuracak, vuramıyorsa rakibin poziyonunu bozacak. top ayağındayken oyun bile kuracak gerekirse. ayağı yere sağlam basacak. lan bu çocukta bunların hiçbiri yok. tudor denen efsane stoper bu çocuktan bir cacık olamayacağını ne zaman anlayacak bilemiyorum. kulübeye oturma zamanı çoktan geldi.

    bak hep aynı şey oluyor. bir oyuncu tabiri caizse sıçıp batırana kadar, kendinden nefret ettirene kadar, tiksinderene kadar, görüldüğü yerde kafa göz dalınacak noktaya gelene kadar 11 oynatılıyor. sabri, semih, selçuk, yasin ve umut bunun en güzel örnekleri. şimdi de ahmet.

    lan yapmayın bunu bu taraftara yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın