resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 525
    kendisine verilen 7.5 milyon 4 veya 6 taksitle ödenecekmi$. yurtdi$indan muadili bir adami yine ayni fiyata alabilirdik belki, bilemiyorum. juventus'un 9.8 milyon'a marsilya'dan aldigi lemina'nin haberi yapildi veya stoke city'nin porto'dan transfer ettigi imbula. biz de bunlara kandik. hiç ihtimal verebiliyor musunuz, bu adamlarin makul bir fiyat kar$iliginda bize gelebilecegine? bence duyumcularin biraz gazina geldik. en fazla kiralik olabilidi belki ama uzun vadeli bir transfer asla olmazdi. kaldi ki avrupalilari parayi bir de tek seferde istiyorlar. yani hiç olmaz o i$.

    ismi geçen bir diger oyuncu da william vainqueur'dü. egri oturup dogru konu$alim. ndiaye vainqueur'den daha efektif bir oyuncu ve bir kaç ay sonra 29 ya$ina basacak. roma ile 2018 e kadar sözle$mesi var ve roma kendisini zamaninda dinamo moskova'dan 7 milyona almi$ ve transfermarkt 5.5 milyon deger biçmi$. nolurdu? belki 4-5 milyon'a bunu alabilirdin ama sonrasi..

    gelelim ndiaye'ye. ndiaye'nin atletik ve sportif artilarinin yaninda ayriyeten 2 ya$ daha genç oldugunu görüyoruz vainqueur ile kiyasta. roma'nin vainqueur için her hangi bir satma giri$iminde oldugunu bile bilmiyoruz ayriyeten. istesek muhtemelen yine tok satici rolünde olacaklardi. bize cazip gelen tarafi 2018 de sözle$mesinin bitecek olmasi ve bundan mütevellit belki de ucuza kapatma ihtimalimizin bulunmasi. yani ortada fol yok yumurta yok.

    ndiaye ile devam edelim. 4-6 taksitte ödenecek dedik degil mi? $imdi esas arti burda i$te. türkiye ligi artik avrupa'nin gözünde bir lig. hatta öyle ki ligtv fransa'dan izlenecek bu sezon itibari ile. ndiaye ya$ ve performans itibari ile west ham'in radarina giren bir futbolcu. west ham gibi daha bir çok takimin da ilgilendigini dü$ünüyorum.

    $imdi ndiaye bu sezon iyice parladi diyelim ve sen bu senelik 7.5 milyon'un ilk taksidi olan 2 milyon'u ödedin osmanli'ya ve sezon sonunda ingiltere'den bir teklif geldi. serbest kalma bedeli ne kadar? 18 milyon. kaça aldin? 7.5. kaça satican 18. anladin mi $imdi?

    ben $ahsen ndiaye'nin transferine bu kadar kar$i çikilmasinin bir diger sebebinin yabanci olmasindan kaynaklandigini dü$ünüyorum. iyi futbolcuya parayi vereceksin abi. yerli yabanci ayirt etmeyeceksin. ayriyeten bu adamin milli olma durumu da var. yani neden olmasin. reyiz'in bir okay'ine bakar.

    yapilan transferlerin ndiaye'de dahil, ku$lari fazlasi ile rahatsiz ettigini de söyleyeyim burdan. bir tek biz begenmiyoruz nedense. transferde de komisyon momisyon döndügünü zannetmiyorum. yurtiçi transferleri ödeme ko$ullarindan dolayi bayagi cazip i$te. fark bu.

    bu vesile ile, ho$geldin gara oglan diyelim ve i$imize dönelim.

    nerde kalmi$tik, süper lig 2017 - 2018 sezonu şampiyonu galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın