• 17352
    beşiktaş, başakşehir, fenerbahçe ve trabzonspor karşısında nal toplayacaktır. yapılan transferler ve oyuncu kalitesinden bağımsız olarak konuşuyorum. yoksa aslında çok da kötü olmayan bir kadroya, mevcut kaliteyi yükseltecek üç dört takviye yapıldı. belhanda da, gomis de, maicon da, mariano da, bugün veya yarın açıklanacağını umduğumuz fernando da gayet iyi ve başarılı futbolcular.

    malesef başta dursun aydın özbek denen galatasaray düşmanı bir adam ve igor tudor gibi futbol ve futbolcu katili bir teknik direktör ile başarı bekleyeceklere selam eder, bu senenin galatasaray için en başarılı neticenin üçüncülük olacağını belirtirim.

    dursun özbek ne zaman gider, gerçekten galatasaray menfaatlerini savunmayı düstur edinecek birisi ne zaman bu takıma başkan olarak seçilir, o senenin akabinde başlayacak olan sezonda şampiyon oluruz.

    altın çamura düşerek değer kaybetmez, galatasaray da öyle başarısız geçecek birkaç seneden dolayı büyüklüğünden taviz vermez. fakat başarısız bir yönetim ve spor takımları ile malesef göz önünde olmaktan uzaklaşacaktır. başta sadık galatasaray taraftarı olmak üzere, aslında futbolu da üzecektir.

    şu galatasaray lisesi keşke ağırlığını kaybetse. veya kulüp taraftara ve profesyonel bir yapıya açılsa.

    üzgünüm renktaşlarım. galatasaray için üzücü günler devam edecek gibi duruyor. durun bu daha başlangıç falan diye iç karartmak istemiyorum. bu başlangıç 2015 mayıs ayında, hem de dördüncü yıldız takıldığında olmuştu. bitişini tez zamanda görmek istiyoruz. en yakın zamanda. fakat bu en yakın zaman, ne zaman olur, gerçekten bilmiyorum. 2018 mayıs ayı bir dönüm noktası olabilir, fakat olmayabilir de

    bir şeyler olsa da, uyuyan dev uyandırılsa.

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...FOcJlIskRnA4uxZ4PKwS

    galatasaray ile alakalı en son gördüğüm güzel şey bu pankarttı. o bile içerik olarak aslında durumun vehametini ortaya döküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın