• 17341
    oldukça iyimser taraftara sahip futbol takımı;

    yeni transferlerle heyecanlanıp 11'ler yapılmaya başlanmış. maliyetlerinden bağımsız yapılan transferler hiç fena değil. ama transfer mevsiminin şampiyonu olmak mayısta şampiyon olmayı garantilemiyor. bu filmi hem biz hem de ezeli rakiplerimiz kaç sefer izledik.

    2015-16 sezonu transfer mevsiminin en hızlı takımı fenerdi. sadece futbolcu bonservisine 42 milyon euro harcadılar. ozan tufan, kjaer, ba, şener, r.van persie, nani, volkan şen, j.desouza, markovic, fernandao gibi o dönemin gözde isimlerini transfer ettiler. hali hazırda kadrolarında volkan, b.alves, gökhan gönül, caner, hasan ali, m.topal, alper, diego, sow gibi önemli oyuncular vardı. kabul etmek lazım ki kağıt üstünde sağlam kadro. işte tam bu noktada büyük hata yaptılar. a sınıf bir teknik direktör getirmek yerine v.parreira'yı takımın başına getirdiler.
    o dönem fener taraftarı "martta şampiyonluk ilan ederiz, uefa kupasını alırız." diye hayaller kuruyordu. sonuç olarak o seneyi kupasız kapattılar. bir sonraki yıl v.parreira'yı kovdular. başarı gelmeyince de ekonomik olarak çöktüler. şimdi ffp'den dolayı ceza yemekle yüz yüzeler.

    teknik direktörmüz igor tudor. florya yönetimi sayın mehmet özbek'te. amaaaann boşverin lucas moura'da geliyor hemmen bir onbirde ben yapayım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın