resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3127
    6 aydır bu takımın başında bulunan teknik direktörümüz;

    polyanna arkadaşları uyandırmak lazım. hala östersund felaketini futbolcular üzerinden aklanmaya çalışılması enteresan. günümüz futbolunda takımlar arası fark azaldı falan filan hepsine katılırım da avrupa kupalarına ilk defa katılan, toplam değeri bir belhanda etmeyen takıma elenmenin cidden savunması olmaz. bu arkadaş kendisinden önceki hoca için "b planı yoktu" demişti. oynanan 2 östersund maçını neredeyse pozisyon bulamadan kapattık. attığımız golde kaza golüydü. siz teknik adam olarak kendi yarı alanında topluca topun arkasına geçen ve alan savunması yapan bir takımın nasıl çözülebileceğini bilmiyorsanız, ancak eyvah denir. yarın ligler başladığında hemen hemen tüm takımlar bize karşı böyle oynayacaklar.

    ben sahada oynanan oyuna bakarım. "tudor kırbacı vuruyormuşta, çok iyi antrenman yaptırıyormuşta, eee sahada hiçte olumlu bir görüntü yok. feldkamp ta kırbaçlıydı, huysuzdu ama sahada makine düzeninde oynayan bir takım vardı. oyuncu yönetimi felaket. takım tertibi, oyuncu seçimlerinde de fahiş hatalar yapıyor.

    örnek: başakşehir 4 galatasaray 0. hatırlayın o maçı. podolski ve snejder yedek. aaa oda ne forvet arkası yasin. sağ bek semih kaya. dakika 66'dan sonra yani 3-0'dan sonra alay edercesine podolski ve snejder'in oyuna alınması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın