resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3118
    şu "galatasaray'ın forması bile şu köy takımını eler" muhabbetin artık bitmesi gerek. artık öyle birşey yok, koşmayan, mücadele etmeyen, oyunu güzel oynamayan her takım her takıma yenilir. ha dersiniz ki real, barca, manu, chelsea vs vs yeniyor, yener tabi, adamlarda neymar var 220 m euro ya adamlar vermek istemiyor, adam tek başına bizim takımdan değerli, real de ronaldo var, messi var vs vs var adamların kadrosu kaliteli, bizim ortasaha selçuk ve tolga, sol bek carole, türkiye'nin yetiştirdiği en kıymetli oyuncu barca da yedek bile kalamıyor.

    biz buyuz beyler, kendimizin farkına varmamız lazım. aziz yıldırım uefa kupası için tesadüf demiş ve eklemişti, eğer planlı bir şekilde olsaydı bu başarının devamı gelirdi diye. doğru söylüyor. iki sene önce 5 5 diye stadyumda bağıranlardan biri de bendim real'e karşı. o da tesadüf ve biraz da real madrid'in gevşemesi sebebiyleydi. yoksa ilk maçta 3 tane temiz yemezdik. ucl'de gruptan çıkmak başarı ise sizin olsun bu başarı, ben o kupayı alana kadar yetmeyecek bana.

    şimdi tudor meselesine gelelim. ünal aysal başkanı biz yolladık, mancini'yi biz yolladık, prandelli'yi biz yolladık. riekerink'i biz yolladık. tudor'u da yollarsak ondan sonrakini de yollayacağız. ben saha da yatan futbolcu istemiyorum, ben savaşan mücadele eden futbolcu istiyorum.farkta yiyelim, ama o formalar maçtan sonra tertemiz kalmasın.

    yeni bir takım kuruyoruz. ne yapacak tudor saha inip defans mı oynayacak, ne yapacak carole'un yerine orta mı yapacak, ne yapacak selçuk'un yerine pas mi dağıtacak. yedekte c.ronaldo varda o mu oynatmıyor. oyuncular bunlar, eldeki malzeme bu, linnes bile doğru dürüst orta yapamadı östersund maçında ki kaliteli bir kanattır. tudor düşmanlığı yapmak bu saaten sonra galatasaray'a zarar verir. başkan'a kızıp tudor'a patlamak adil değil. lig başlasın 4-5 hafta sonuç ne olursa olsun takımımıza destek olmalıyız geçen seneki gibi.

    not 1: oyuncuların kaliteleri genel olarak iyi değil. anlamayan arkadaşlar olmuş. ayrıca taraftar verecek hesabı tabi ki, ünal aysal istifa, mancini istifa diye bağıranları bağırttığımız için. medyanın gazına çabuk geldiğimiz için. türkiyedeki fubol anlayışını eleştirmediğimiz çin.

    not 2: taktiksel varyasyonlar ile ilkokul takımının real madrid'i bile yeneceğini sanan saf renkdaşlarımı da göstermiş. oyuncular kalitesiz beyler, bayanlar neden anlamıyorsunuz. bir tek muslera, sneijder ve podolski vardı takımda, bejeke'de 7 m euroya lyon'a giden marcelo, kanatlarda adriano, quaresma, babel, gökhan (caner'i saymıyorum bak) ileride abubakar, talisca var. bizde kim var bir söyle bakalım. dürüst olalım öncelikle . adamların kadro bizden iyiydi. ayrıca tudor'un maçlarını seyretmemekle, sadece zidane ve conte'nin takım arkadaşı olmasından dolayı destekliyormuşuz, ver bakalım bu kadroyu zidane ve conte'nin eline ne yapacaklar allah aşkına merak ediyorm. fm oynayanlar, yapabiliyorlarsa bir denesinler. boş boş konuşmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın