• 17336
    http://galatasaray11.com/i/29880.jpg şu ekteki takım, jose mourinho ile bile küme düşer. bu adamların yedeği olarak düşündüğüm tarık çamdal 4.75 milyon euro ediyor. eray işcan iyi para kazanıyor. cavanda 1.8 milyon euro'ya transfer edildi. endoğan adili ortada yok. selçuk ve hakan balta milyon euro'lar kazanıyor.

    http://galatasaray11.com/i/29881.jpg şu ekteki takım, tudor ne kadar erken giderse o kadar yüksek yüzdeli şampiyon olabilir. yalnız bu takımdan linnes'i, garry'yi ve sakatlanmazsa serdar'ı 3-5 milyon euro bandında göndermeli, kalan çöpleri de 500-1 milyon euro'ya temizlemeliyiz. linnes, garry ve serdar yerine de genç ve potansiyelli adamları uygun fiyatlara almalıyız. biraz tuzlu da olabilir bir veya ikisi. ama genç olmalılar. o arada bir arap takımı herhangi bir oyuncuya astronomik ücretler önerirse satacaksın ve gençleşeceksin biraz biraz.

    http://galatasaray11.com/i/29883.jpg bu da futbolu bırakıp özel ajan olması gereken ekip. gizli göreve gitseler 10 numara olur. fark edilmezler. bizden tecrübeliler. şu 11'deki en az 8-9 adam ortada o kadar yok ki, eleştirmeyi unutuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın