resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3114
    bu saatten sonra gitmemesi gereken teknik direktör.
    öncelikle bu adamı biz getirdik. taraftar getirdi. vizyonuna laf ettiğimiz aziz bile son 7-8 yılda sezon ortasında teknik direktör göndermedi. sezon başında gönderdi bir kaç kez ama olsun, sezon ortasında göndermedi. yani bizim şuan taraftar profili olarak dursun baggal'dan geri kalır yanımız yok.

    gitmemesi için asıl sebep ise takımın tamamen kendisinin istediği gibi kurulması. geçen sene takım sürekli pas yapmaya yatkın, tabiri caizse topu koşturan oyunculardan oluşuyordu ama bunu top class seviyede yapabilen bir tek sneijder vardı. yanında da diri ve dripling özelliği olmayan orta sahalar olunca takım tamamen al gülüm ver gülümcü bir takım halini almıştı. bu takım da tam rienkerink bey'in oynatabileceği bir takımdı. tudor'un isteği ise basan ve ayakta kalan bir takım izletmek olduğu için hem kendisi hem futbolcular şaşırdı. ben de oluşturduğu en büyük hayal kırıklığı bu oyuncu grubuna istediği futbolu oynatma çabasıydı.

    bu sene fernando, badou ve belhanda'dan oluşan bir orta sahamız olacak. bu orta saha pas'dan daha çok topla gitmeye, basmaya, ayakta kalmaya uygun bir orta saha. aslında premier lig standartlarında bir orta saha. ama pas kalitesi daha düşük olacak bir orta saha. işte bu yüzden tudor'un kalması gerekir. tudor giderse, gelen hoca pas oyunu oynatmak, badou'yu sırtı dönük top alarak kullanmak isteyebilir ve en kötüsü pas kalitesi için selçuk'u oynatabilir. o yüzden takımın son halini görmeliyiz ve biraz sabretmeliyiz.

    tudor eğer vizyonsuzluk olarak görülüyorsa bu konuda yönetimden daha çok kendimize bakmalıyız. bu adamı biz getirdik, taraftar getirdi ve en azından 1 sene sabretmeliyiz. futbol ne yazık ki,diğer sporlar gibi, basit bir oyun değil. takım olmak çok önemli. bu yüzden gelen hocalara zaman vermeliyiz ki her seferinde başa dönmeyelim.

    ama sonuç ne olursa olsun son sözümüz #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın