resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 11350
    emre belozoglu, scholes ile falan nasil ayni kefeye konuluyor anlamadim. bir kere anatomik olarak cok farklilar. emre falan zaten fizigiyle degil teknigiyle, zekasiyla oynayan oyunculardi. sadece eski pisliklerini yapacak kadar her yere kosturmuyor eskisi kadar. melo bir kere uzun boylu ve dogal olarak uzun bacakli bir oyuncu. cevikligi falan bizdeki son doneminde zaten cok azalmisti. simdiki halini dusunemiyorum. daha da onemlisi fizigini kullanmak melo'nun simge ozelliklerinden biri. 36 yasindaki fiziksel kalitesini tahmin etmek zor degil.

    emre 40 yasinda sov yapiyor, eldekilerden iyidir falan gibi sacma sapan argumanlarla melo istemek galatasaray taraftarinin kezolugudur kusura bakmayin. bizim taraftara gore melo gelsin, elmander gelsin, terim gelsin, lucescu gelsin. cunku 112 yillik kulup bu isimlerden baskasiyla basarili olamamistir. dunyada baska oyuncu ve hoca kalmamistir. bunlardan baskasiyla basarili olamaz. zihniyet bu kadar dar.

    tanim: kendisiyle tadinda biraktigimiz, efsane sayilabilecek oyuncumuz. onun yerini dolduramamiz kafasiz yoneticilerin sucudur. su an gelip sahada takima katki saglamasini beklemek ona da yaziktir, bize de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın