resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3069
    hala üstüne sportif direktör falan getirilmesi tartışılan stajyer hoca. altına üstüne ne koyarsanız koyun, bu adamın içinde olduğu hiç bir yapı tutunamaz. bari bu sefer sesimiz duyulsun, yeni oyuncular hiç olmazsa 1 ay yeni hoca ile çalışsınlar.

    isterse senede 5 milyon euro kazansın, bu adamla çalışmak zorunda kalan oyuncuya ben acırım, üzülürüm. düşünsenize, adam epl'den geliyor, kenardan biri sürekli ıslık çalıyor, bir dönüyor, bir bakıyor ve bu dağlıyı görüyor. o bile yeter oyundan soğumak için gerçi de, bir de dağlının oyuncuyu yanına çağırdığını düşünün, ne anlatacak? prates, galatasaray'da ne kadar iz bıraktıysa, juve'de o kadar iz bırakan bu adam ne anlatacak? "şimdi aynen östersunds maçındaki gibi hücuma çıkıyor, başakşehir maçındaki gibi kapanıyoruz" mu diyecek? fernando, feghouli epl kanat hücumu varyasyonlarını konuşurken "siktiredin varyasyonu maryasyonu antrenmanda çok koşmalı istasyon yapıyonuz mu?" diyecek kalibrede bir adam ne verecek bu kulübe.

    yeter be arkadaş, bugün değil yarın kovulur dedik, adamı tutmak için bir de makam yaratıyorlar.

    bu durum ayrıca beni şöyle de korkutuyor, adams ailesi'nden hallice özbek ailesi, bu herifi takımda tutmayı bile göze alıyorsa, bunlar hakikaten acayip sözler almışlar malum kişiden. ileride bize riva ve florya'dan da büyük bedeller çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın