• 36
    bir takim uyuz gibi top oynayabilir. bir takimin sembolu aslansa hicbir sey kazanamasa bile "ama bizim uefa kupamiz var" der gibi "ama biz aslani" derdiz. cok dedim. kadikoyde star'in icine fare kactigi gun de dedim. ferdinand metin ali vs costugunda da dedim.

    benim sembolum aslan. benim dna'm aslan dna'si. kotu gunde de severim galatasaray'i. ask bu, insan sevmeden edemez.

    ama bu ask somuruluyorsa hop diyeceksin. cunku o kapi acilirsa kapanmaz. o kapinin icinden her turlu ahlaksizlik her turlu rezillik gecer.

    senin kovulan hocanin futbolculari hocalari sabote edecek, kulubu yonetenler kulubu peskes cekecekler, 2 tane dede baskan atayacak, sahada ruh olmayacak, mucadele olmayacak, yatacak hoca arayacak eeee?

    sonra biz iyi gun taraftari olalim, biz futboldan anlamayalim, realist olmayalim. koskoca galatasaray kulubu 15 senelik mazisi varmis gibi bu yapiya hapsolsun, avrupali rakipler yerine 3 tane kici kirik rakip yoneticilerin aciklamalarindan gaza gelinerek yerel rakipleri yenme tatminine hapsolsun.

    allah var ya oyle buyuk ki bir gun bir yerden bir tokat vurur, ahlaksiz yapi iyot gibi aciga cikar, en basari odakli adam bile yani gercek anlamda iyi gun taraftari bile isyan eder o yapiyi yirtar cope atar. yapacak birsey yok bu dunya sinav dunyasi. bu da bizim sabir sinavimiz.

    allah onurlu gururlu ahlakli gercekten kotu gun taraftarina sabir ihsan eylesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın