resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 122
    tek kelimeyle helal olsun!!!

    ha bu yazdıklarından sonra bir şey değişir mi? tabii ki değişmez, çünkü burası azizin çöplüğü...

    -futbolcular sana güvenmiyorlar. devre bitimine doğru dördüncü hakem tabelayı kaldırıyor, 2 dakika gösteriyorsun. bak bünyamin. saniye, saniye tutturdum. maç senin saniyenle 9 dakika durdu. bu 9 dakikayı oynatmaya mecburdun bünyamin

    -fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı tribünlerinden herşey atıldı. lig tv kameramanının boynuna votka şişesi bile atıldı. bu votkayı tribünde portakal suyuyla mı içtiler, nar suyuyla mı içtiler, enerji içeceğiyle mi içtiler? onu bilemem. ne oldu? sahadaki görevliler atılan votka şişesini alıp yok etti.

    -özel güvenlikçilerin bazıları seyirciler tarafından dövüldüler. peki, türkiye’nin en modern stadında bütün bu atılan cisimler ve dövülmeler güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi mi? edildi. 360 derece dönen ve adamın neredeyse burnundaki kılları bile zoomlayan bu kameraların görüntüleri ortaya çıkarılamaz mı? onu bilemem. onu, başkan aziz yıldırım ve istanbul valisi muammer güler bilir.
    peki, fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı’nda sahaya atılanlar ve sahaya sokulanlardan fenerbahçe yönetiminin haberi var mıdır, yok mudur? statlarında kayadan kuş uçsa, aziz yıldırım buna müsaade eder mi, etmez mi? bunları bilemem. sahaları kaç maç kapanır onu da bilemem. galatasaray’a 5 maç kapama vermişlerdi.
    güçleri yeter mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın