• 17268
    en kotu donemlerinden olan 2010-2011 sezonunda dahi sahada taraftarla arasinda ozel bag olan; harry kewell, milan baros gibi adamlar vardi. frank rijkaard gibi bir uluslararasi isim vardi, yetmedi devre ortalarinda dogru gheorghe hagi yerine kulubeye geldi. buna ragmen abdul kader keita'nin hayaleti baya dolandi takim ustunde. bam meselesi, tribunlerde doruga cikti.

    bu sene; fernando muslera haric taraftarla bagi olan tek adam yok. kulubede nefreti toplamis, bizimle uzaktan yakindan alakasi olmayan, capsiz igor tudor. ustune takimda en buyuk isim wesley sneijder, saha disi taraftarla mukemmel iliskileri olan lukas podolski, ve yine daha ziyade yetenegiyle sevilen bruma yollandi.

    cok acik bir durum var; su anda taraftarin sevdigi adamlar yollandi. ustune taraftarin elestirdigi isimlerle devam ediliyor. uefa'da rezil kepaze olundu. sezon kotu baslarsa, ortalik fena karisacak. ornegin yeni transferler cok ciddi bir dislama yiyebilir. selcuk keza hedefte. tudor zaten malum.

    simdi bunu goz gore gore yapanlara ne denir? basit ornek; belhanda'ya kalkip sneijder takimdayken 10 numarayi giydirirsen, biri de cikar ''belhanda sneijder gidecek, 10 numara sana kalacak sartiyla geldi.'' diye haberi yapar tamamen hedef olur. sneijder'in gidis sureci resmen belhanda hedef olsun, ustune tum sezon takim bu yaradan kanasin der gibi yonetildi. sneijder'in gonderilmesi zaten basli basina bir hikaye.

    bunlar, iyi niyetli hatalar mi; yoksa kotu niyetli profesyonel ajandalar mi bilmiyorum; ama bu sezon bu takim buyuk firtinalar yasayacak ve bunun sebepleri; ptt 1. lig yonetimlerince yapilmayacak hatalar yapilmasi.

    cok yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın