aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Musa Mert Çetin
Görev:Tercüman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 489
    zannedersem görevi a takım tercümanlığı değil, idari menajer yardımcısıdır. bu da cenk ergün'ün yardımcısı demek oluyor.

    sadece tercümanlık değil görevi. belli ki bazı diğer şeylerden de sorumlu. ancak keşke onlar ile ilgilenebilse. malesef ingilizce-türkçe tercüme konusunda oldukça zayıf. hem gramer bilgisi, hem de kelime bilgisi bakmından. yaklaşık 8 senedir galatasaray'da, ve bu 8 senedir de kendisini az çok görüyor ve duyuyorum (tercüme gerektiren şeylerde), 30-40 tane kalıp cümleyi ezberlemiş, döndürüp döndürüp aynı şeyleri söylüyor. rijkaard'ından tutun, mancini'sine, prandelli'sine, riekerink'ine hepsi mi aynı şekilde konuşur? "... maçında ısıran bir galatasaray", "otomatikman", "az evvel de söylediğim gibi", "bugün baktığımızda" vs. vs. yıllardır kullandığı kelimeler.

    diğer yabancı diller hakkında bilgisi nedir bilemiyorum, fakat ingilizce'dense bu çocuğun türkçe kelime bilgisinin kısıtlı olduğunu düşünüyorum. art niyetli olmadığı belli, ancak malesef bu yeterli değil, apaçık bir fiyaskodur.

    bu takım ne zaman idari anlamda profesyonellerden oluşur ve bu kişiler işlerini layıkıyla yaparlar; işte o zaman bu devlere kafa tutarız. avrupa futbolu başlığında gördüğüm şeyler beni hiç korkutmuyor, bu nepotizm'in korkuttuğu kadar!

    (bkz: #2211518)

    (bkz: #2211541)

    (bkz: #2211543)

    (bkz: #2211547)
App Store'dan indirin Google Play'den alın