• 17234
    her iki ostersunds maçını da satmış insanlar topluluğudur.

    son 4 senede yattıkları yerden para almaktan başka hiçbir gayesi olmayan, spor ahlakından yoksun ne kadar çöp varsa takıma doldurup evladiyelik sözleşmeler verdiğimiz için bir kısmımızın beklediği oldu ve elendik.

    şimdi hocasının tatile gittiği söyleniyor. hoca gitti ise oyuncular da gitmiştir. oysa ostersunds denen takımı eleseler tatile gidemeyecek, bir de üstüne üstlük bu sıcaklarda maç yapmak zorunda kalacaklardı.

    bakın defalarca söyledim; teknik, taktik bir yere kadar. isteyen bir galatasaray takımı ostersunds'u sadece adıyla, hoca yandan yarı sahayı geçmeyin dese bile yenerdi. ya gerçekten bu takımda oynayamayacak kadar kötüler, ya da fazladan tatil için ersun'u yollatan fenerliler gibi tatil amacıyla maçı ve turu satmışlardır. üçüncü bir opsiyon yok.

    bugün haber okumadım; ancak eğer hoca ve oyuncular, dendiği gibi tatilde ise bu sefer yönetimin gecikmiş istifasının gelmesi gerekir.

    ben yönetimde olacağım; tarihin en ağır hezimetini yaşayacağım ve oyuncular günde 4 kez toplamda 8 saat idman yapmak yerine tatile gidecek. eğer durum buysa bizden bu sene de -zaten beklemiyorsunuz ama- iş yapmamızı bekleyenin olmayan aklını sikeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın