resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2997
    dursun özbek ile birlikte kendiyle bu kadar çelişen adam görmedim. daha bir kaç gün önce bana 1 ay verin deyip, keyif yapabilecek bir insan olabilir mi? hala daha bu adamdan umut besleyen, pollyannalara ise daha diyecek sözüm yok. gerets örneği verilip duruluyor. gerets dedikleri adam geldiğinde wolfsburg, psv gibi takımları çalıştırmış biriydi. belli bir kalitesi vardı ve takım hazırlık maçlarında sırıtmıyordu. tromso maçında gerets'in istifasından çok transfer yapmadığı için yönetime kızmıştı taraftarlar. elma ile armutu karıştırmamayı öğrenin önce, sonra gelin burada tudor'u savunun.

    brian clough, leeds united'ta süren 45 günlük serüveni sırasında kötü oyunu ve gidişatı durdurmak için haftalarca odasına kapanmış ve planlama yapmıştır. oyuncuların kendisini açıkça sabote ettiğini bilmesine rağmen, bu sıkıntıdan kurtulabilecek yöntemi bulabilmek için doğru düzgün yemek bile yememiştir.

    bizim beyzademiz ise 6 aydır bu takımın başında, daha takım otobüsü olmayan bir isveç sekizincisine elendiği halde, tatile gidebilecek hakkı kendinde görüyor. ama şöyle düşününce haklısın be tudor. benim de başımda her koşulda kandırabildiğim, bana sahip çıkan bir başkan olsa, bir de böyle beni conte, mourinho falan sanan fanboylarım olsa bende iplemem keyfime bakarım.

    güneşlenedur kırbaçlı reyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın