resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2991
    kendisinden sonra gelecek teknik direktörün çapı; kendisinden önce çalışanlar ve yine o dönemde teklif yapılanlardan fazla olmayacak. bunu baştan yazalım da lucescu, tuchel, blanc, fatih terim, puel bekleyenlerin ayakları yere sağlam bassın.

    igor tudor'u istedim, destekledim ama çok beğendiğim veya müthiş potansiyel gördüğümden değil. o şartlarda, bülent ünder, bülent korkmaz, hasan şaş hatta hikmet karaman gibilerinin adı geçiyor diye istedim / istedik. dursun özbek ve yönetiminin, teknik direktör ikna etme kabiliyeti yok. bu çok net.

    bugün yine igor tudor devam ediyorsa, bakmayın siz istikrar zırvalarına falan. yine aynı sebepten devam ediyor: hoca bulamıyorlar. buldukları hocalar 1.lig kalibresinde bile olmamasına rağmen, bunlarla çalışmayı reddediyor.

    işte böyle bir çıkmazdayız. sorun yukarıda; başkanlık koltuğunu işgal eden zat'ın ta kendisinde. o gitmeden hiç bir şey çözülmeyecek. süreç bile aynı işleyecek. ben ve benim gibiler, yeni gelecek hocayı da başta destekleyecek ama şubat-mart gibi istifa sesleri yükselecek. eğer 2018 mayıs'ta bu beladan* kurtulabilirsek, işte o zaman ilk paragrafta bahsettiğim hocaları ve teknik-taktik detayları tartışabiliriz. şu an için ''tudor gitsin de yılmaz vural gelse de olur'' acizliğinden öte gidemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın