resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2972
    gs macerası tam olarak olmasa da eric gerets'e benzer başlamıştır. kalırsa umarım sonu da öyle olur.

    kendisi hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum; italya liginin diğer liglere göre sıkıcı gelmesinin yanı satranç gibi olmasıdır. sürekli taktik değişir maç içinde sürekli anti tez. prandelli ve manciniyi hatırlayın.
    kendisinin taktik bilgisine gelince beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maça 3-5-2 başlayıp sonra 4-4-2'ye döndü ve 3-4-3 ile maç kazanmıştı sanırım. italya ligi görmüş, juve tedrisatından geçmiş birinin taktik bilgisinden şüphe etmem. aksine çok geniş olduğuna eminim. ama julian nagelsmann'ın dediği gibi; futbol %70 iletişim %30 taktik bilgisidir. kendisinin %70'lik kısımda ciddi problemleri var... özellikle wes ile ilgili anlatılanlar doğruysa...

    östersunds fk maçlarında hucüm da taktiksel anlamda hiç bir varlık gösteremememizin nedeni büyük ihtimalle maçtan önceki 1 ayı yüklemeyle geçirdi. kadro da birbirini tanımayınca hiç bir varyasyon yoktu hücum da. geçen yılki kadro olsa ne kadar hazır olmasakta muhtemelen burada ki maçta elerdik ama yapacak bir şey yok. bugün beşiktaşlı arkadaşlarla konuşurken de söyledim. östersunds fk beşiktaş'ı da, feneri de elerdi. herifler lige başlayalı 14 hafta olmuş. hea bu bahane değil tabi. bu bir kara lekedir. öyle veya böyle elemeleri gerekirdi ama bunları da es geçmemek gerekiyor diye düşünüyorum.

    riekerink ile kıyaslamalara gelince takım anca 15. haftadan sonra göbekten seri verkaçlarla rakipleri delmeye başlamıştı. ama orada da selçuk ile de jong'un üzerine baskı yapan her takım ufalıyordu bizi...

    uzun lafın kısası; son 2 yılda hh, denizli, jor ve tudor olmak üzere 4 td gördük. bunların oyun anlayışlarını geçtim dünya görüşleri bile farklıdır. ama değişen hiç bir şey olmadığı gibi daha da kötü gittik. olmuyor işte böyle. bu saatten sonra yeni bir td gelirse de %90 gene aynı şeyleri göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın