• 17223
    28 yaşındaki hankmoody 95 yılından itibaren takımımızı hep takip eden bir taraftar oldu. efsane maçlar efsane sezonlar efsane goller izledi.

    ulan şu ömrümde deprem zamanı felaketi unutup galatasaray ile mutlu olan maç izlerken deprem olur diye kapıya yakın maç izleyip bir gol ile her şeyi unutan bir çocuktum ben.

    jardel 3. golü attığında babam beni havaya kaldırdığında gözleri ışıldayan bir çocuktum.

    zaman geldi şampiyon olmadık zaman geldi yenildik zaman geldi haksızlığa uğradık. ama ya başkan vardı başkan gibi ya hoca vardı hoca gibi ya da yürekli futbolcular vardı.

    bu takım sneijder drogba ile de şampiyon oldu. florquin ve perez ile yine şampiyon oldu. ruhumuzu çaldınız aşkımızı çaldınız hayattaki tek mutluluğumuzu çaldınız. boyun eğen sessiz kalan bir camia olduk sizin yüzünüzden! biz ne yıldız ne de başka bir şey istiyoruz. biz başkan istiyoruz biz ruh istiyoruz! iki kelimeyi bir araya getiremeyen bilerek top oynamayan rezilleri istemiyoruz! allahım sen konuyu biliyorsun tez zamanda bize o ruhu tekrar yaşatacak gelişmeleri nasip eyle. biz takımımızı özledik. günahıyla sevabıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın