resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2961
    galatasaray'ı şubat'tan beri deneme tahtası olarak kullanmıştır.

    yediği her bokta ben arkasındayım çekenleri bugün de görmek isteriz. bruma'yı daha bismillah demeden kadro dışı bıraktığında arkasındaydınız. derbileri gol atamadan kaybettiğinde arkasındaydınız. maç esnasında türkiye'de bile olmayan adamlar tarafından satıldığı, sabote edildiği iddia edildiğinde de arkasındaydınız. peki şimdi ne değişti de arkasında değilsiniz. ali sami yen'e mi küfrett? armaya mı tükürdü? yoo, mal aynı mal. ben söyleyeyim çünkü siz romantik birer pollyannasınız arkadaş. adam en ufacık bir ışık bile vermemesine rağmen iki tane twitter piçinin yaptığı videodan bu adamı başımıza çıkardınız.

    yavşak bir de geçen sezon politik davrandım ama önümüzdeki dönemde bunu yapmayacağım demişti. lan sen kimsin? al hadi davranma politik selçuk'u kadro dışı bırak yiyorsa. ligin başlamasına var 3 hafta. illa ki bir orta saha gelir. koy tolga ile beraber laf eden olursa namerdim. ama sen basiretsiz bir kuklasın işte.

    bir de, transferde önceliği orta sahaya vermediğine göre selçuk'u kesmeyecek dediğimizde özel mesajla gelip nereden biliyorsun yanında mıydın diye aklınca dalga geçenler vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın