resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2941
    hala şu adamı savunanların olduğunu gördükçe sinir krizi geçiresim geliyor. şubat'tan beri takımın başında bu adam, 3 aydır değil. öncelikle bunu belirterek başlayalım söze. kimse kalkıp barcelona kalitesi beklemiyor, sadece doğru hamleler ve karakter sahibi bir futbol bekleniyor. senin dün elendiğin takım isveç sekizincisi sekiz! şu durumda bile kalkmış laf salatası yapıyorsunuz elindeki malzeme bu ne yapsın diyerek. hayır adamın neresinden tutarsan tut elinde kalıyor ama hala sabır diye ısrar ediyorlar ya ona deliriyorum. adam yönetimi yok, teknik taktik bilgi yok, sorumluluk üslenme yok(reisimiz hep masum), oyuncuların performansını bireysel olarak artırabilme yeteneği yok, hücum ve savunma kurgusu yerlerde e ne var bu adamda ne?

    "daha gidip-gelecek oyuncuları daha tespit edemedim" açıklaması yapmış, bir teknik direktörün var elinde. peki geleli 5 ayı geçmesine rağmen, hala takımda gidip kalacak adamları tespit edemeyen bir adamı, monchi gibi birini örnek vererek savunmaya ne demeli?

    monchi sevilla serüveninde kendini fazlasıyla kanıtlamış bir isim iken, bu zatı muhterem hangi kariyere dayanarak takımın başına getirildi? karabük ile deplasmanda sadece 4, paok ile çıktığı 22 deplasman maçında 5 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyet almış birini, monchi başa geldiğinde, sevilla düşme hattındandayken 2 yılda uefa finali ve akabinde finalleri oynayacak bir duruma getiren bir sportif direktör aynı kefeye koyuluyor heyhat. sonra gelmiş bu tudorperestlerle futbol tartışıyoruz sözlükte.

    tudor ile birlikte fanlarının da gitmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın