resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2922
    sözlüğün iyice kafayı sıyırdığını ve okuduğunu anlamakta ciddi anlamda sııntıları olan yazarları barındırdığını gösteren kişi.

    büyük suçludur; çünkü takım sahada kafası kesik tavuk gibi dolaşıyor, kimse ne yaptığını, ne yapmaması gerektiğini bilmeden oynuyor. daha da kötüsü saha içi disiplin anlamında çoğu futbolcu umursamaz ve başına buyruk tavırlar içerisinde. ancak kondisyoner olabileceğini söyleyen arkadaşlar da yanlış biliyor çünkü oynanan maçlarda gördük ki takımda kondisyon adına da çok bir şey yok.

    suçludur evet ama tek suçlu değildir ve isminin yanında yazan yorum sayısından daha fazla yorum alması gereken kişiler vardır; çünkü onu hangi kıstaslara göre getirdiği belli olmayan, takımın geleceğini satıp mali anlamda takıma görünürde hiçbir getirisi olmayan, takımın anadolu takımından hallice olmasını sağlayan dünya yıldızlarını ve en önemli genç oyuncusun hiö düşünmeden satıp yerine daha pahalı ve kalite anlamında daha kötü oyuncular getirenler daha suçludur benim gözümde.

    yazdıklarıma da güzelleme veya romantizm kasma diyenlere kitap okumanın güzel bir şey olduğunu söylemek isterim. ygs'de de faydası oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın