resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2910
    ------
    “tabii ki burada çalışacak kapasitem var. kötü bir hoca olduğumu düşünebilirsiniz ama bu 2 maçta sevmediğiniz ne oldu?”

    “iki maçta da beğenmediğiniz neler oldu. söyleyin tartışalım. taktik mi, ne? ”

    igor tudor - östersunds maçı sonrası basın toplantısından
    ------

    bu iki cümleyi kurabilen bir adamdan td falan olmaz. olsa olsa utanmaz adam'da başrol oyuncusu olur. ilk maçı düşünelim tek bir gol pozisyonumuz yok. tek bir organize atağımız yok. rakip bizi adeta ezmiş ama iki maçta beğenmediğiniz neler oldu diye soru sorabiliyor.

    ikinci maçtaki oyun ise tamamen rakibin 2-0 lık skoru korumak için tercih ettiği oyun planından kaynaklanan bir oyun şekliydi. bir iki kontra yakala bir gol bul nasıl olsa dört yemeyiz felsefesine dayalı bir oyun planı. peki sen ne yaptın bu plana karşı. tabi ki hiçbir şey. ceza alanı dışından bir tane etkili şut atılabildi mi? hayır. peki rakibin bu oyun planı ile çıkacağını bilmiyor muydun? neden çalışmadın buna hafta boyunca. sıfıra inip orta yapıldı mı? hayır. neden peki?

    yani igor tudor'un bırakın iyiyi normal bir teknik direktör olmadığı bile açık ve net bir şekilde ortada. bunun onlarca göstergesi var ortada ve yeniden saymanın anlamı yok. adam en ufak bir ışık vermiyor. yaptığı basın toplantısında da verdiği mesaj çok açık. "ben istifa etmem. kovacaksanız da paramı isterim"

    nasıl bir sözleşmesi var bilmiyorum ama kovulması taraftar nezdinde daha ferahlatıcı olur. kendisi de gittiği bütün takımlardan kovulan td pozisyona düşer. zaten karabükten geliş şekli de tamamen faul ve ahlak dışıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın