resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2831
    teori : çok koşan, önde basan, rakibi boğan bir takım oluşturmak.
    pratik : dibi görmüş bir takım ile sezonu açmak, kötü planlama, kadro kurulumunda alınan büyük risklerin tutmaması ve skandal bir sonuç.

    görüldüğü üzere kafasında olanın hiç biri olmadı, sezona erken başlaması yeni bir takım kuruyor olması gibi şeyleri kimse umursamaz artık hele ki bu kadar büyük olay sonrası (sneijder'in gönderilmesi ve uefa kupasına ilk eleme turundan veda etme) taraftar ile arasında bir bağ oluşması için 30 maç üst üste kazanması lazım ama 3. maçını bile görmesi olası görünmüyor, gönderilmemesi benim için sürpriz olur.

    başarılı olmasını isteyenlerden biriyim ama muhtemelen her sezonu 3 teknik direktör değişikliği ile kapatma alışkanlığımızın 1. halkası olarak tarihte ki yerini alacak.

    sözleşmesinde yazan meblağ ödenir gönderilir ama kendisine eleştiri adı altında insanlık sınırlarını zorlayan hakaretleri yazan tiplerden kurtulmamız mümkün görünmüyor.
    (muhtemelen moderasyon bir temizlik yapacaktır veya siz bu başlığı okuduğunuz sırada yapmıştır.)
    ben kendisinin başarılı olmasını isteyenlerdendim hani nerede onu destekleyenler çıksın ortaya tadında mesajlar yazanlara duyurulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın