resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4603
    futbolun f'sini bilmiyor. belki bunu anlayabilirim. daha onceki yonetimlerin de bir kismi ne kadar anliyordu tartisilir. unal aysal'in cok guzel bir sozu vardi. ''futboldan anlamam, ama futboldan anlayan adamdan anlarim'' derdi. futbolu bilen bir yonetim takimin basarisinda suphesiz ki cok onemlidir fakat hersey demek degildir. bundan daha da onemlisi, yonetim bilmek gerekir. e adi uzerinde degil mi yani 'yonetim'.
    ben omru hayatimda, hicbir galatasaray baskasaninin ya da yoneticisinin bu kadar basarili bir is adami olup, bu kadar yonetimdem habersiz oldugunu gormedim. tamam kardesim icini bosaltmaya gelmissiniz onu anladik ama en azindan bunu bu kadar rezil bir sekilde yapmayin. hic mi gururunuz, hic mi onurunuz yok. yoksa boyle mi basarili is adami olunuyor?
    kendisinin yerine aziz yildirim gelse ''bu kadari da ayip oluyor sonucta ezeli rakibimiz'' der bu kadar kotuluk yapmazdi galatasaray'a.

    mariano'nun su yuz ifadesi her seyi en guzel sekilde aciklamis aslinda.

    https://twitter.com/...s/886328097674547204
    '
    kendisi ile 13 temmuz 2017 östersunds fk galatasaray maçinin cok oncesinde imzalar atilmisti. sneijder ile cok daha oncesinden baglarin koparildigi gibi. gelmesi icin once sneijder'in gitmesi gerekiyordu, boylelikle 10'un gidisi uzerine gelecek tepkilerin bir nebze de olsa onune gecilebilecekti. sneijder'in gitmesi icin de; adini bile yazamadigim, -kopyala yapistir yaptigim- östersundsisimli takimla macimizin gecmesi. koy takimina karsi alinacak bir galibiyet ile mariano transferi arasina sneijder`in gidisi belki de onlarin hesaplarinda cok fazla ses getirmezdi.

    ama diyorum ya ne futbol biliyorlar, ne kurum yonetimi ne de insan yonetimi. mariano'yu da allah bilir ne vaatlerde bulunarak getirdiler. muhakkak alicagi hatri sayilir yillik ucret de etkili olmustur fakat galatasaray'in turkiye'nin en buyuk kulubu oldugu, tamam son iki senedir basarisiziz ama revizyona gidiyoruz, bu sene uefa'da en az bir yari final, final hedefliyoruz vs vs konusmalari dondugune eminim.
    adam bir geliyor, isvec 187.si bir takima yenilen, takimin en iyi futbolcusunun, en buyuk yildizinin rezil bir sekilde, zorla gonderildigi, taraftarin ayaklandigi, kaos ortaminin hakim oldugu bir kuluple karsilasiyor.
    e salak degilse dusunuyodur muhtemelen. ''yillarca bu kulube basarili bir sekilde hizmet etmis, sneijder gibi bir futbolcuya bunu yapanlar sana neler yapmaz filho'' diyordur kendi kendine. yoksa, fotograftaki, kicinda bir kilo kokainle havaalaninda yakalanan kolombiyali yuz ifadesinin baska bir aciklamasi yok. simdi bu adamdan motivasyon, performans bekle. keza 8 milyon euro bonservis 3 kusur milyon euro yillik ucret bagladiklari belhanda'yi daha oynatamadan kaybettikleri gibi.

    tudor devre arasini, dursun aydin ozbek yonetimi ise 2018 mayis ayini goremez belki ama isin kotu tarafi biraktiklari enkazi toparlayip duzluge cikmak da en az fazladan bir senemize mal olur.
    bu yuzden, cok gec olmadan, daha yuksek sesle;

    #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın